Kto zastapi człowieka?

Jaki gatunek? :joy: Czy rodzaj? Sztuczna inteligencja?

3 polubienia

W czym? W pracy? W życiu?

1 polubienie

Wlasnie o definicje zycia mi chodzi

1 polubienie

Może jaszczury? :thinking:

4 polubienia

Predzej karaluchy :wink:
Zywotne to jak diabli.

2 polubienia

Najlepiej, gdyby karaluchy zaatakowały Reptilian. Może wtedy ludzie by skorzystali w myśl zasady: Gdzie dwóch się bije … :thinking:

3 polubienia

Nie ma ludzi niezastąpionych xd

1 polubienie

Android.

Lub surogat.

A ostatnio któryś z programów telewizyjnych (H 2) wykazał tyle podobieństw genetycznych między ludźmi i reptilianami (którzy ponoć mieszali w naszej genetyce jak im się tylko chciało), że te karaluchy jeżeli nie będą jakieś super bystre, to zaatakują ludzi z taką samą zaciekłością jak reptilian. A jak będą super bystre? :thinking:
To też zaatakują wszystkich i same zostaną jedyną inteligencją na ziemi :wink:

3 polubienia

Ja myślałem że tylko jeden znany mi człowiek wierzy w reptilian (reptilianów?).

1 polubienie

Pooglądaj troszkę programów na H2, to sam zobaczysz ilu ludzi jest tym bardziej lub mniej zainteresowanych, i na ile bardziej lub mniej prawdopodobne są ich spostrzeżenia i wnioski.
Swoje własne można mieć dopiero jak się baaardzo dużo na jakiś temat wie. Tak, to można tylko snuć przypuszczenia czasem niewiele różniące się od czystej fantastyki. Ale z drugiej strony, to co nam ma przeszkodzić w tym, byśmy wierzyli w co chcemy? I z jakiej racji? :slightly_smiling_face:

3 polubienia

Nie lubię S-F (poza Lemem). Wolę twarde realia tego świata na którym przyszło mi żyć.

2 polubienia

Ja lubię. Do wielu rzeczy można mnie przekonać, do niektórych nawet przekonywać nie trzeba. Wiesz jak fajnie czasem uciec w świat fantazji wtedy, gdy nie wszystko w realu nam się podoba? Dzieci mają swoje bajki, żeby łatwiej im się marzyło, dlaczego więc i dorośli nie mogą mieć swoich?

3 polubienia

Ciekawe. Podobne pytanie mieli Sumerowie, jak i kolejni po nich. Naukowcy coś wymyślą, może klon 3x ktoś, coś. Nauka, cybernetyka, genetyka itd nie stoi w miejscu. Pomarzyć trzeba by dziś spotkać :stuck_out_tongue_winking_eye:aniołka

Karaluchy. Kiedyś oglądałam jakiś film - jakie gatunki przetrwają wybuch jądrowy. Karaluchy przodowały w prognozach badaczy.

5 polubień

Niektórzy z bajek wyrastają i potem mają problemy z rozpoznaniem różnych takich zamieszczanych w rebusach. image

2 polubienia
3 polubienia

Wy tu sobie żartujecie,a SZTUCZNA INTELIGENCJA SIĘ UCZY…
Wszystko co w necie jest już w jej pamięci…

2 polubienia

Te powyżej też pewnie lepiej trzymają karabiny, niż tańczą? :thinking: :gun: :gun: :gun: :rofl: :rofl: :rofl:

1 polubienie