Waifu
Tak, od pewnego czasu miałam miałam wrażenie, że już nic mnie nie spotka w życiu. Zmieniło się wszystko gdy zostałam po raz pierwszy ciocią. Pokochałam tą moją małą siostrzenicę od momentu gdy pierwszy raz zobaczyłam ją na zdjęciu, a potem gdy wzięłam ją pierwszy raz na ręce. Teraz nie tylko tęsknię za swoją siostrą ale i za tą malutką.
Wszyscy dobrzy ludzie, których spotykam na swojej drodze i którzy zostają… Mimo wszystko
Witam! Jakże się cieszę, że nas znalazłaś!
Witaj, również się cieszę i to dzięki pomocy starszego kolegi tu jestem ale zupełnie nie ogarniam tego nowego świata
Spoko. szybko załapiesz. Wszyscy tu sobie pomagają wzajemnie w instalowaniu, a najbardziej moderacja, tj, @okonek @Bocca-Lupo @anon25287923 i niejaki @Szczery_do_BULU
Początki wydają się trudne, ale później okazuje się, że jest łatwo.
Dzięki tato✌️
Na początku jest inaczej, ale po dobie… no dwóch już wszystko staje się prostsze
Witamy
Myślę, że dam radę mogę za dużo klikać bo sprawdzam co do czego jest, więc o cierpliwość proszę
Witam😊
Sprawdzaj i baw się, w razie wątpliwości pytaj
Moje dziecko.
Hej Wiolinka!
Materialnie - mężczyzna o którym mysle z nostalgią.
Kiedyś powiedział - “o każdą z moich kobiet dostatecznie zadbałem…”
Ja byłam tą ostatnią…
Cześć Aniołku
Przerabialem to kiedys az 7 razy Plus raz jako ojciec chrzestny…
Ja jeszcze chrzestną nie jestem. Ciocią to zostałam już parokrotnie (nie zliczę ile bo rodzinę ze strony mamy mam bardzo liczną, ze względu na to że mama miała 7 rodzeństwa) ale od rodzeństwa ciotecznego, a to pierwszy raz od rodzonej siostry