Ktoś powinien takie sytuacje przewidzieć :(

gdy linia sprzedaje bilety

:frowning:

1 polubienie

Dlaczego mu nie pozwolili? Jakie mieli powody?

3 polubienia

Bo jest inwalidą wojennym. Ma protezę nogi i z tą protezą nie mieści się na swoim miejscu w samolocie, a pilot nie zgadzał się na lot w sytuacji, gdy jeden z pasażerów stoi (on chciał stać).

2 polubienia

Loty tanimi liniami sa obarczone duzym ryzykiem. I czy jestes weteranem czy nie? Na stojaco sie nie lata @nunu

1 polubienie

Więcej miejsca jest przy wyjściu awaryjnym, ale z tego co wiem inwalidzi nie mogą tam chyba siedzieć. Ale może na tym miejscu seat jump by mógł …

1 polubienie

@Nunu jestem na biezaco z tym lataniem.
Ile razy mam tlumaczyc, ze sa pewne zachowania?
Jesli pilot powie, ze nie poleci? To nie ma wyjątków.

1 polubienie

Tego nie kwestionuję, tylko może było jakieś rozwiązanie :confused:

Nie znam do konca okolicznosci. Ale pamietaj, ze awantutnictwo, bo mi sie nalezy?

1 polubienie

Mi się wydaje, że on był raczej zaskoczony. Linia na W najpierw rozdawała darmowe przeloty uchodźcom a teraz się okazuje, ze ze sztuczną nogą nie polecisz, bo ci się noga nie mieści…

Są wyjątki. Smoleńsk!

3 polubienia

Nicczego nie ma za darmo.
@Nunu zrozum, samoloty wbrew nazwie nie lataja same
Popieram kapitana. Jest odpowiedzialny za zycie wielu ludzi i polityke linii lotniczych Wizz Air ma w głębokimi podogoniu.

1 polubienie

Wyjatki potwierdzaja regułę.

1 polubienie

Tutaj to nie wyjatek a szantaz typu kamikadze na pokladzie.

1 polubienie

Mi się wydaje, że ludzie nie czytają regulaminów linii lotniczych a tu jednak ten przypadek był w sam raz, że wykluczał posadzenie do przy awaryjnym. Bo właśnie inwalida tam nie może siedzieć, ale dodzwonienie się na infolinię vizira graniczy z cudem i kosztuje krocie…

1 polubienie

Regulamin masz na ich stronie internetowej.

1 polubienie