gdy linia sprzedaje bilety
Dlaczego mu nie pozwolili? Jakie mieli powody?
Bo jest inwalidą wojennym. Ma protezę nogi i z tą protezą nie mieści się na swoim miejscu w samolocie, a pilot nie zgadzał się na lot w sytuacji, gdy jeden z pasażerów stoi (on chciał stać).
Loty tanimi liniami sa obarczone duzym ryzykiem. I czy jestes weteranem czy nie? Na stojaco sie nie lata @nunu
Więcej miejsca jest przy wyjściu awaryjnym, ale z tego co wiem inwalidzi nie mogą tam chyba siedzieć. Ale może na tym miejscu seat jump by mógł …
@Nunu jestem na biezaco z tym lataniem.
Ile razy mam tlumaczyc, ze sa pewne zachowania?
Jesli pilot powie, ze nie poleci? To nie ma wyjątków.
Tego nie kwestionuję, tylko może było jakieś rozwiązanie
Nie znam do konca okolicznosci. Ale pamietaj, ze awantutnictwo, bo mi sie nalezy?
Mi się wydaje, że on był raczej zaskoczony. Linia na W najpierw rozdawała darmowe przeloty uchodźcom a teraz się okazuje, ze ze sztuczną nogą nie polecisz, bo ci się noga nie mieści…
Są wyjątki. Smoleńsk!
Nicczego nie ma za darmo.
@Nunu zrozum, samoloty wbrew nazwie nie lataja same
Popieram kapitana. Jest odpowiedzialny za zycie wielu ludzi i polityke linii lotniczych Wizz Air ma w głębokimi podogoniu.
Wyjatki potwierdzaja regułę.
Tutaj to nie wyjatek a szantaz typu kamikadze na pokladzie.
Mi się wydaje, że ludzie nie czytają regulaminów linii lotniczych a tu jednak ten przypadek był w sam raz, że wykluczał posadzenie do przy awaryjnym. Bo właśnie inwalida tam nie może siedzieć, ale dodzwonienie się na infolinię vizira graniczy z cudem i kosztuje krocie…
Regulamin masz na ich stronie internetowej.