Teraz zamień sobie zapalniczkę widelcem, nożem, gwoździem, inną butelką z kapslem lub jakimś kijem. Ja już chyba wszystkim otwierałem piwo, łącznie z monetami a nawet papierem!
Teraz zamień sobie zapalniczkę widelcem, nożem, gwoździem, inną butelką z kapslem lub jakimś kijem. Ja już chyba wszystkim otwierałem piwo, łącznie z monetami a nawet papierem!
No tak, ale w tych filmach chodzi raczej o pozbycie się kapsla i dobranie się do zawartości butelki i każdorazowe użycie jakiekolwiek narzędzia uszkadza kapsla. A mnie chodzi o to, aby wilk był syty i kapsel prosty.
To trzeba ten kapsel schować odpowiednio w ręce. Dlatego ten filmik należałoby odpowiednio zmodyfikować. Zapewniam, że się da. Zacznij zbierać kapsle z wypitych piw a się sam przekonasz ![]()
Po pierwsze piwa, a raczej kapsle sa @benasek
A zawartosc mojej torebki obok szminki, telefonu i kart kredytowch przewiduje coś w rodzaju szwajcarskiego scyzoryka.
Wedlug polskiego ochroniarza jest to narzedzie mordu.
Wódki nie macie?
Oczywiście że nie. W tym wypadku użyłeś raczej metalowego cienkiego narzędzia a nie np zapalniczki.
Mam taki otwieracz jeszcze z Watford,od sąsiadów z Jamaiki.Jak się nie spieszę to żadnego kapsla nie uszkodzę.
No jest dobre…Jak cholera,dobre ![]()
Flaga Jamajki, jedyna flaga państwowa, na której nie ma czerwonego, niebieskiego lub białego koloru. Pozostałe flagi państwowe mają przynajmniej jeden ze wspomnianych kolorów.
A ten góść był zawsze najarany
-Harry,a do roboty nie idziesz?
-W sobotę [a był piątek…] ?
Taki gostek..Jak planeta poza wszelkimi układami.Nie wiem z czego żył…Ale na czynsz miał ![]()
Ziołem handlował, już wiesz z czego żył.
Zapewne,zapewne ![]()
Mamy, choc czy orujo mozna nazwac wódka?
Bo to bimberek z winogron po zlaniu produkcji wlasciwej czyli wina. Dodaje sie odrobine wody i destyluje ( jak wloska grappa)
Woltaż zacny - od 45 do 70%
Spirytus to tutaj do uzytku technicznego i lekko skazony.
A wódka - jest pelny wybór od dydkonrowej berneluchy po 7 euro za litr po jekies potrojne destylaty, glownie dostępne online po 50 za 0,7.
Żubrówka z trawka tez dostepna. Ok. 15 za litr.
Mozna " wyklepać" ![]()
Nie znam. Nie widziałem ani w Polsce ani w Niemczech. Ale że lubię próbować nowych rzeczy to na pewno spróbuję gdy znajdę ![]()
No bo to “Hiszpan”
.Przyznaję ze bardzo lubię