czy ładnie rysuje? powiedzcie mi co mam poprawić itp. jak coś dopiero zaczełam rysowac krajobrazy, więc wiecie
Pieknie Mi sie mega podoba.
okropnie XDD. ale sie nie martw, w końcu to dopiero początki
Ładne te góry, brak tylko skoczni i Kamila w locie …
a tak przy okazji to da sie zmienic jakby tą nazwe moją thesensory?
Podejrzewam, że się nie da. Napisz prywatnie do @siteadmin, ale chyba już po ptokach.
Da sie, ale musi to zrobic siteadmin.
Da sie, juz byl taki przypadek
Ja zdaje sie tez moge to zrobic, ale nie chce wchodzic w kompetencje, niech szefostwo tez ma zajecie
Dobrze wiedzieć.
Prymitywizm.
Da sę do paru wpisów. A później to grzebanie w bazie danych.
Nie możesz po chyba 10 wpisach.
moge
Możesz do 10 wpisów. Później się blokuje chyba że admin to jeszcze inaczej ustawił.
nie da sie usunac wpisow po likwidacji konta wpisow - zostaja pod avkiem anonxxxx
chcesz zostac Piorusiem Panem?
Jak masz taką wyobrażnię malowania z pamięci to super wyszło. U mnie jednym zadań w szpitalu było namalowanie obrazu z pamięci - temat dowolny, technika malowania dowolna - ołówek, węgiel, kredka, wydzieranki itp. Czemu to miało służyć to nie wiem, psycholog nie powiedział. Mój rysunek był prosty / kształty, zarysy, u ciebie widać ładnie cienie. Pomimo że nie jestem tak uzdolniony jak ty, to rysunek mi się podoba. Masz talent i szkoda to zaprzepaścić. Ja mogę co najwyżej wymalować mieszkanie na zlecenie. Daleko mi do Matejki czy Pikassa