Latarnik wyborczy :)

Chyba jeszcze nie było takiego tematu? Jak zwykle Latarnik Wyborczy daje możliwość poznania, którzy kandydaci mają największa zgodność z poglądami respondenta.
Spróbujecie?

Moje wyniki:

1. Magdalena Biejat 73%
  2. Rafał Trzaskowski 62%
  3. Szymon Hołownia 62%
  4. Adrian Zandberg 62%
  5. Joanna Senyszyn 62%

Na końcu Braun i Memcen po 20% (i tak za dużo)

2 polubienia

2 polubienia

Ja musi lewactwo?
Senyszyn dostala 81% :sweat_smile:
Potem łeb w łeb Biejat, Trzaskowski, Holownia.
Wszyscy po 65%

2 polubienia

3 polubienia

Tym razem zgodnie z oczekiwaniami bo wczoraj zrobiłem test instytucji o nazwie"OKO"i wyszły mi brednie…
A więc:
Mentzen-75%
John Brown-72%
Jakubiak-69%
Maciak [?]-68%
Holownia-66%
Bartoszewicz-66%
Nawrocki-54%
Woch[?]-50%
Trzaskowski-42%
Zandberg-35%
Senyszyn-30%
Biejat-30%

2 polubienia

Prawde mówiąc i biorąc pod uwagę to czego w tym latarniku nie ma,także najbliżej mi wciąż do Hołowni :slightly_smiling_face:

4 polubienia

Holowni brakuje troche szlifu międzynarodowego.
Bo po tych ostatnich siermiegach czyli lesnym harcmistrzu Komorowskim i budyniowatym dlugopisie Dudzie?
Przydalby się ktoś, kto wie kiedy sie odezwac.
Trzaskowski jest w stanie te lukę wypełnić, byle nie zostal przybudówka, bo to roznie bywa…

3 polubienia

W oko wyszlo mi nawet 90%Holowni

1 polubienie

Wyszło mi:
-Hołownia
-Trzaskowski
-Zandberg
..ale nie wiem dlaczego,bo całe to towarzystwo bym i tak pogonił w kibinimater :wink:

W tym teście jest zbyt mało zasadniczych pytań jeśli chodzi o realne dobro Polski i ogólnie o realną politykę. Większość to dyrdymały. Przepraszam, nie wchodzę w to.

3 polubienia

Przecież to tradycyjna forma sprawdzenia tego czy zgadza się to co myślisz,z wybranymi poglądami kandydatów.Nigdy nie będzie “idealnie”.
Tutaj przynajmniej nie ma nic mylącego.

Jesli mówimy o tym samym… :innocent:
2 pytania niemal nieczytelne, reszta z cytatami które maciły,ile się dało…Bardziej mnie to"oko" zmęczyło niż dało jakakolwiek odpowiedz… :innocent:

kruca bomba, wyszło mi na Trzaska 68%. Reszta 59 i w dół.
Przyznam że załączał się mi inny kalkulator: czy dana (moja) odpowiedź pasuje do nie lubianego kandydata.

1 polubienie

Nie tyle z poglądami, co z ich programem wyborczym. Tak jak obserwuję tę całą kampanię, to marzy mi się powrót do monarchii. :joy:

2 polubienia

Co moge zrozumiec. Utrzymanie dworu jest tansze, odpadaja awantury wyborcze, a i krol czy krolowa od dziecka trenowani, zeby watydu poddanym nie przynosić :wink:

1 polubienie

O kurczaczek… :rofl:

Bartoszewicz 79%, a tuż za nim ex aequo Mentzen i Braun po 78%.

Na potrzeby złapania kilku głosów więcej, w stosunku do faktycznych poglądów zakładam, że niektórzy podkoloryzowali swoje wypowiedzi. Trudno nie zauważyć co wyczyniają, żeby tym prezydentem zostać :rofl:

2 polubienia

Ja,w skrytości ducha,zawsze byłem monarchistą.Tak jak jestem liberalnym konserwatystą,na potrzeby współczesności…

1 polubienie

U mnie odwrotnie :smiley:
Troche się wystraszyłem widząc Johna Browna niemal na topie :innocent:

2 polubienia

I tak Cię już dość dawno określiłem. Prawdę mówiąc, panie konserwo, bardzo dobrze piło się piwo mnie z panem… To trzeba powtórzyć… :grinning_face:

2 polubienia