Nie oglądałeś? To była chyba najlepsza wersja Lecha od lat, zwłaszcza w pierwszej połowie, bo w drugiej Szwedzi trochę postraszyli i też mieli sytuacje bramkowe.
Skóraś w ostatniej minucie mógł tez strzelić na 3:0 po świetnej kontrze, ale przestrzelił
No…Angole nie transmitowali a do tego byłem w pracy…Wcześniej Murawski podobno,kapitalnie strzelał…
Napisz mi tylko,jak tam czuła się sędzina?
Nie wiem jak się czuła, ale dała Ishakowi żółta kartkę za co otrzymała solidną wiązankę od Mikaela. Dziwny kartonik. Ishak dostał piłkę w polu karnym, przy próbie strzału bodajże nadepnął na stopę rywala, ale kompletnie nie wyglądało to na celowe zagranie, więc in minus dla sędziny
Takie sprawy się zdarzają.Nie ma sędziów idealnych.
Mnie bardziej chodziło jak stadion zareagował bo to chyba pierwszy raz w Poznaniu…Tzn. pani z gwizdkiem
Ojej bo kobieta?
No nie żadne"ojej" bo kobiety w piłce nie sedziowaly nigdy.To jest coś nowego.I jest sprawa oczywista ze to musi budzić emocje.Pilka nożna to nie piłka wodna czy łucznictwo.
I moim zdaniem piłka nożna to nie sport dla kobiet tak w graniu, jak i sędziowaniu.
Nie mam zdania co do sędziowania bo jeszcze pełnego meczu nie widziałem,pod batuta kobiety.
Ale co do gry to już zupełnie się nie zgodzę!
Mialem dawno temu okazje grać przeciwko bramkarce chyba Polonii Poznań.Byla niesamowita!
Tutaj naoglądałem się damskiego futbolu tyle ze czasem mam dosyć.
Ale uważam ze maja dziewczyny prawo do tego sportu i niczego nie muszą udowadniać.Bywaja wręcz genialne.Angielki,Norwezki,Amerykanki…Po prostu klasa!
Też tak uważam.
W piłkę ręczną też grają panie. A to sport o wiele twardszy i bardziej kontuzjogenny od piłki nożnej.
Czasy kiedy kobiety plotły wianki i tkały na krosnach dawno już minęły.
Nie mówiąc o hokeju na trawie.I tym na lodzie,takze…
Boks.
Uczyłem dziewczynki podstaw boksu kiedyś. Zawzięte bestie, oj zawzięte.
Szybko łapią pracę nóg i mają dobrą koordynację ciała. Problemem jest zmienić pchanie rękami na uderzenia. Gorzej reagują w obronie.
Dobra feminizm góra? Spostrzegawczość czy brak checi bycia WAR?
Oj bo my chronimy piersi nie jaja a oprocz tego półpertmanenty makijaż w postaci podbitego oka?
Jeszcze lepiej idzie im w karate i judo.I jakoś, lepiej to wyglada niż kobiece zapasy
Tak przy okazji…Od samego początku,nie trawie kobiecego podnoszenia ciężarów.Tutaj strona estetyczna właściwie nie istnieje i nie chodzi o samo dźwiganie.
Bardziej chodzi o to ze nawet mężczyźni od dawna już,nie wyglądają zbyt normalnie a sam sport to jedno wielkie laboratorium w którym ludzie"zataczają koło" i zaczynaja przypominać neandertalczyków.
O kopaniu sie w klatkach dla psów nie wspominam bo to wynaturzenie nie jest dla mnie sportem.
Miałem właśnie wspomnieć o podnoszeniu ciężarów przez kobiety. Wygląda, to…, hmm…, jak wygląda, ale jeżeli chcą, to niech rywalizują.
Niestety, ale większość sportu, to laboratorium.
Kiedyś spytano trenera pływaczek NRD, dlaczego jego zawodniczki mówią takimi grubymi głosami. A on na to; – nie przyjechały tu śpiewać…
Podzial rol w spolecznosciach sie troche zmienił
Panta rei…
Kozi ser, oliwki i fermentacja dla urozmaicenia
Efes Oczywiście, wypiłem go hektolitry i zawsze, jak kupuje kebaba, dokładam Efes. Dobre piwo.