Kompletnie nie kojarze poprzedniego sezonu przez tę pandemię… to Lech grał w LE? mial kogos mocnego w grupie? Wyszedl?
Zakladajac ze w kazdym meczu nie byla i nie bedzie faworytem, to na razie nie zakladam sobie nawet ze moze zajac to drugie miejsce…
Gral z Rangersami,Benfica Lizbona i Standartem Liege.Mocna grupa ale do pogrania.Lech wygral tylko z Liege i zajal 4 miejsce…
Ale przedtem w eliminacjach gromil jak leci kazdego.A na Cyprze wygral 5:0…Szwedow zdaje sie 3:1 i to byly wyjazdy…
Nagle sie usralo…Nie tylko w pucharach ale i w lidze…
Wystarczy wygrac jeszcze tylko jeden mecz i juz ich chyba nikt nie pozbawi awansu.
A ogladales walke usyk joshua ? Tydzien temu ?
A za tydzien Fury Wilder III ! xd
Arcyciekawa kolejka w lidze!
Lech gra ze Śląskiem.1 i 2 ekipa w tabeli.Natomiast jutro Lechia z Legią…
Kazdy wariant poza remisami,to spore zmiany.Jesli Lech wygra to odskakuje na 5 punktów Śląskowi.Jednak jesli nie wygra a Lechia pokona Legię to mamy nowego lidera.Przy całkowitej jednocześnie,zapaści Legii która po prostu musi wygrać w Gdańsku bo sobie narobi poważnych kłopotów.
A to nie jest tak, ze polskie kluby grajace w pucharach po prostu sobie odpuszczaja ekstraklase? No na pewno nie chca przegrac, ale czemu tak sie dzieje? Dla mnie to jest wytlumaczenie
Jak tylko siegam pamiecia,odpuszczano raczej puchary…Ostatnio to sie zmienilo bo kiedys tylko Widzew walczył…Oraz Górnik i Legia ale to 50 lat temu…
Ligi nikt nie odpuści.Kibice by zabili.
Moze pilkarze maja wieksza motywacje na mecz w LE, tez premie sa wiadomo wieksze i pozniej w lidze lekceważą takiego piasta czy kogos…
Powiedzmy inaczej…Na puchary stać Legie,Lecha,moze Lechię czy Śląsk.Tu sie stadiony wypełnią,jest presja walki o prestiż…Nie wiem co sądzic o Rakowie ale reszta ekstraklasy do pucharów nie dorosła.Bylaby jeszcze Wisła ale dzisiaj to słabiutka ekipa.
No ta, Wisla wczoraj przegrala z Piastem… a pamietam jeszcze jak byli w takim top 3. Legia Lech Wisla…
Wisla sobie kiedys inaczej radziła.Najlepsza szkola pilkarska w Polsce w latach 70-tych!I to bezkonkurencyjnie…Nic z tego nie zostalo…
Ogladalem Wisle juz jak miala tego Meliksona xd Super pilkarz jak na polska lige… wczesniej to za mlody jestem.
W wolnej chwili sprawdz sobie co znaczyli Kmiecik,Kapka,Kusto,Szymanowski,Musiał,Maculewicz,Garlej…A to tylko niektórzy…
Nie oglądałem.
A tymczasem Lech demoluje wrocławski Śląsk.
A tam slask to jakas masakra… oni byli jakis czas temu mistrzem polski ? To juz na wstepie porazka przed el LM gdy taki mistrz z nikąd… nawet w Polsce pdzy legii XD
No i sam widzisz…Wystarczył Skorża plus 3 niegłupie tym razem,wzmocnienia i Lech wraca na swoje miejsce.
Pretendujący do walki Śląsk nawet nie byl cieniem…
Wow 4 0. No niezle… w polskiej lidze rzadko takie wyniki w wykonaniu “najlepszych”…
Zwykle to jakies nudne remisy czy roznica bramki… dwoch…
A ten hit lechia legia to moze nawet obejrze jakos online… dawno nie ogladalem ekstraklasy xd
Moze w przyszlym sezonie to Lech sprobuje awansowac do LM…