Legia moze sprawic kolejną sensacje!

Mecze z Djokovicem mają w zasadzie podobny przebieg.Serb coraz czesciej wolno wchodzi w grę i dlatego czasem ktoś seta urwie.
Ale potem wszystko wraca do starej rutyny…

1 polubienie

Hiurkacz się odrodził, w III na dwoje babka… i nieważne, jak się skończy, Hurkacz dla mnie jest gość i już. Walczy. To nie piłkarzyki Legii, to jest prawdziwy sportowiec.

2 polubienia

O tak!
Jesli o to chodzi,Hubert juz jest w ekstralidze wśród najlepszych i kiedy pokazuje to co potrafi,wydaje sie ze ma wieksze szanse od Igi by w tej elicie pozostać na dłużej…Ale to jest tenis…Taki Dominik Thiem wlasnie z tej elity wyleciał…

1 polubienie

6:6 w III secie.

I juz 1:1 w tie breaku…I 2:2…I 3:3…I 4:4…I 5:5…I 6:6…Meczbol obroniony! A jednak nie…5:7…Szkoda!
Cóz to była za okazja…

1 polubienie

Ja pierdo…ę… Nie wyrabiam,
Dwa buldogi.

No, niestety. 1:2. Ale to, przecież nie koniec kariery Hurkacza.

To ten własciwy początek!
Wszystko co najważniejsz dopiero teraz nastąpi.Juz niebawem.

1 polubienie

Taaak!!! :+1:

1 polubienie

No to czekamy na wynik Legii…

2 polubienia

Dzis juz na serio nie wyobrażam sobie innego wyniku niż zwycięstwo Legii XD

1 polubienie

To sie tak mowi…Stal gra niezle a wygrana Legii to coś czego niektórzy juz nie pamietają.Gdybym mial obstawiać to remis.1:1

2 polubienia

No mimo wszystko w dalszym ciągu w kolejnym juz meczu, kursy na porażke Legii są wielkie xD Mozna by niezle zarobic :rofl:

1 polubienie

Kiedys o maly wlos bym zarobil.Typowalem porazke z Łęczną i…faktycznie przegrali u siebie 0:2…Co z tego jednak jak Nadia Pietrowa zeszla z kortu i tenisowy pewniak mi wszedl :rage:

1 polubienie

No nie! Z 1:0 na 1:2 :rofl:
I to wszystko w kilka minut.

Nieprawdopodobne

2 polubienia

1:3. U siebie. Dalszy ciąg sukcesów Legii…

2 polubienia

Legia ma potencjal w ofensywie, tylko nie potrafi tego zamienic na duzo bramek, za to w defensywie są zagubieni jak dzieci we mgle i nawet ze stalą potrafią stracić 3 gole…

Taaa. Legia ma ostatnio…, pasmo sukcesów… :crazy_face:

1 polubienie

Pewnie teraz beda liczyc glownie na puchar polski bo zwyciestwo tam daje tez gre w przyszlym aezonie w el LE

1 polubienie