Mecze z Djokovicem mają w zasadzie podobny przebieg.Serb coraz czesciej wolno wchodzi w grę i dlatego czasem ktoś seta urwie.
Ale potem wszystko wraca do starej rutyny…
Hiurkacz się odrodził, w III na dwoje babka… i nieważne, jak się skończy, Hurkacz dla mnie jest gość i już. Walczy. To nie piłkarzyki Legii, to jest prawdziwy sportowiec.
O tak!
Jesli o to chodzi,Hubert juz jest w ekstralidze wśród najlepszych i kiedy pokazuje to co potrafi,wydaje sie ze ma wieksze szanse od Igi by w tej elicie pozostać na dłużej…Ale to jest tenis…Taki Dominik Thiem wlasnie z tej elity wyleciał…
6:6 w III secie.
I juz 1:1 w tie breaku…I 2:2…I 3:3…I 4:4…I 5:5…I 6:6…Meczbol obroniony! A jednak nie…5:7…Szkoda!
Cóz to była za okazja…
Ja pierdo…ę… Nie wyrabiam,
Dwa buldogi.
No, niestety. 1:2. Ale to, przecież nie koniec kariery Hurkacza.
To ten własciwy początek!
Wszystko co najważniejsz dopiero teraz nastąpi.Juz niebawem.
Taaak!!!
No to czekamy na wynik Legii…
Dzis juz na serio nie wyobrażam sobie innego wyniku niż zwycięstwo Legii XD
To sie tak mowi…Stal gra niezle a wygrana Legii to coś czego niektórzy juz nie pamietają.Gdybym mial obstawiać to remis.1:1
No mimo wszystko w dalszym ciągu w kolejnym juz meczu, kursy na porażke Legii są wielkie xD Mozna by niezle zarobic
Kiedys o maly wlos bym zarobil.Typowalem porazke z Łęczną i…faktycznie przegrali u siebie 0:2…Co z tego jednak jak Nadia Pietrowa zeszla z kortu i tenisowy pewniak mi wszedl
No nie! Z 1:0 na 1:2
I to wszystko w kilka minut.
Nieprawdopodobne
1:3. U siebie. Dalszy ciąg sukcesów Legii…
Legia ma potencjal w ofensywie, tylko nie potrafi tego zamienic na duzo bramek, za to w defensywie są zagubieni jak dzieci we mgle i nawet ze stalą potrafią stracić 3 gole…
Taaa. Legia ma ostatnio…, pasmo sukcesów…
Pewnie teraz beda liczyc glownie na puchar polski bo zwyciestwo tam daje tez gre w przyszlym aezonie w el LE