W zyciu rzadko cos jest łatwe
Pilka nozna jest gra zespolowa, jeden zawodnik przyzwyczajony, że najpierw sie gra, potem obcina kupony od popularnosci to troche malo. Nie wystarczy być… Czego chyba nasi kopacze nie chca zrozumieć.
Tak. Gra w gorniku ale ma 120 innych zajec. Czy to jeszcze zawodowy pilkarz czy biznesmen grajacy “amatorsko” dzieki swoim umiejetnoscia xd
Myślę, że gra Podolskiego w Górniku, specjalnie nie wpłynie na poprawę gry tej drużyny. Gdyby był to Podolski z lat dawniejszych, czynił by różnicę.
Nigdy nie wystarczy…Myśle ze on sie otrząśnie.Jakiś jeden gol moze dużo zmienić.Pamietam jak w Widzewie gral inny Niemiec.Bodaj Uli Borovka ale moge sie mylić…Kompletnie nic nie zwojował…
W 1997, kiedy Widzew staczal się po rowni pochyłej do poziomu Morza Martwego…
Widzew,podobnie jak Górnik,ma juz za sobą pobyty w 2 lidze.Widzew oczywiscie nawet niżej ale to ostatnie lata…
Z Widzewem to mawiali, z prochu powstales, w proch się obrócisz
Pieszczoszek to byl ŁKS. A stadion i instalacje dlugi czas mial lepsze Start, ale to temat na inne opowiadanie.
Start pamietam z 2 ligi w latach 70-tych gdy gral przeciwko Warcie i Olimpii.Ale to chyba teraz klub żużlowy?Bo o piłce nie slyszalem od przynajmniej ćwierć wieku…
Start nigdy poza II lige nie wyszedl. Pilka nie byla tam najwazniejsza, mial niezle rozwiniete sekcje plywackie, pilki recznej, siatkówki, a nawet korty tenisowe.
A sam stadion w latach 60 byl całkiem przyzwoitą arena zmagan lekkoatletycznych.
Ogolnie byl to klub multisportowy.
Zuzel to pierwotnie Tramwajarz, przemianowany na Gwardię, obecnie Orzeł.
Maja bardzo ładny stadion żużlowy. I moznaby powiedziec, źle im nie idzie.
Aaaa…Racja!
Start kojarze z siatką.A żużel to Orzeł.
Polska gra z Andorą. Mamy ułatwione zadanie. Rywal już w pierwszej minucie dostał czerwoną kartke
Ale czy to słuszna kartka? No nie wiem. Mam wątpliwości
Oglądam.
2:0
Za ten łokieć, słuszna decyzja.
No nie wiem, moze sie nie przyjrzalem, ale wydaje mi sie ze za takie cos to zwykle zotle dają… uderzenie lokciem w walce o gorna pilke…zdarza sie
Za przypadkowe, żółta, ale to mi wyglądało na celowe.
W U-21 nasza młodzieżówka rozwaliła Niemców; 4:0
Tak slyszalem
Alez ta Polska traci gole.
Nawet z san marino czy Andora
W barażach zagramy, bo w poniedziałek z Węgrami mecz o pietruszkę. Jak tak patrzyłem na grę Polaków, to może na barażach się skończyć.
Myslicie ze mistrz Polski (w formie xd) mialby szanse w lidze angielskiej? Czy po rozegraniu sezonu spadlby z premierleague ? Czy jednak mialby szanse na utrzymanie? W lidze angielskiej to w sumie kazda druzyna jest dobra. @collins02 @birbant
Albo chociaz w lidze niemieckiej? Mysle ze tutaj móglby utrzymywac sie gdzies w drugiej polowie tabeli. Uwazam ze wieksze szanse mialby jednak Lech niz Legia(bez kryzysu oczywiscie)