Legia moze sprawic kolejną sensacje!

W zyciu rzadko cos jest łatwe :wink:
Pilka nozna jest gra zespolowa, jeden zawodnik przyzwyczajony, że najpierw sie gra, potem obcina kupony od popularnosci to troche malo. Nie wystarczy być… Czego chyba nasi kopacze nie chca zrozumieć.

1 polubienie

Tak. Gra w gorniku ale ma 120 innych zajec. Czy to jeszcze zawodowy pilkarz czy biznesmen grajacy “amatorsko” dzieki swoim umiejetnoscia xd

1 polubienie

Myślę, że gra Podolskiego w Górniku, specjalnie nie wpłynie na poprawę gry tej drużyny. Gdyby był to Podolski z lat dawniejszych, czynił by różnicę.

2 polubienia

Nigdy nie wystarczy…Myśle ze on sie otrząśnie.Jakiś jeden gol moze dużo zmienić.Pamietam jak w Widzewie gral inny Niemiec.Bodaj Uli Borovka ale moge sie mylić…Kompletnie nic nie zwojował…

W 1997, kiedy Widzew staczal się po rowni pochyłej do poziomu Morza Martwego…

1 polubienie

Widzew,podobnie jak Górnik,ma juz za sobą pobyty w 2 lidze.Widzew oczywiscie nawet niżej ale to ostatnie lata…

1 polubienie

Z Widzewem to mawiali, z prochu powstales, w proch się obrócisz :wink:
Pieszczoszek to byl ŁKS. A stadion i instalacje dlugi czas mial lepsze Start, ale to temat na inne opowiadanie.

1 polubienie

Start pamietam z 2 ligi w latach 70-tych gdy gral przeciwko Warcie i Olimpii.Ale to chyba teraz klub żużlowy?Bo o piłce nie slyszalem od przynajmniej ćwierć wieku…

Start nigdy poza II lige nie wyszedl. Pilka nie byla tam najwazniejsza, mial niezle rozwiniete sekcje plywackie, pilki recznej, siatkówki, a nawet korty tenisowe.
A sam stadion w latach 60 byl całkiem przyzwoitą arena zmagan lekkoatletycznych.
Ogolnie byl to klub multisportowy.
Zuzel to pierwotnie Tramwajarz, przemianowany na Gwardię, obecnie Orzeł.
Maja bardzo ładny stadion żużlowy. I moznaby powiedziec, źle im nie idzie.

1 polubienie

Aaaa…Racja!
Start kojarze z siatką.A żużel to Orzeł.

1 polubienie

Polska gra z Andorą. Mamy ułatwione zadanie. Rywal już w pierwszej minucie dostał czerwoną kartke :rofl:
Ale czy to słuszna kartka? No nie wiem. Mam wątpliwości

1 polubienie

Oglądam.

2:0
Za ten łokieć, słuszna decyzja.

No nie wiem, moze sie nie przyjrzalem, ale wydaje mi sie ze za takie cos to zwykle zotle dają… uderzenie lokciem w walce o gorna pilke…zdarza sie

Za przypadkowe, żółta, ale to mi wyglądało na celowe.

1 polubienie

W U-21 nasza młodzieżówka rozwaliła Niemców; 4:0

1 polubienie

Tak slyszalem :rofl:

1 polubienie

Alez ta Polska traci gole.

Nawet z san marino czy Andora

1 polubienie

W barażach zagramy, bo w poniedziałek z Węgrami mecz o pietruszkę. Jak tak patrzyłem na grę Polaków, to może na barażach się skończyć.

1 polubienie

Myslicie ze mistrz Polski (w formie xd) mialby szanse w lidze angielskiej? Czy po rozegraniu sezonu spadlby z premierleague ? Czy jednak mialby szanse na utrzymanie? W lidze angielskiej to w sumie kazda druzyna jest dobra. @collins02 @birbant
Albo chociaz w lidze niemieckiej? Mysle ze tutaj móglby utrzymywac sie gdzies w drugiej polowie tabeli. Uwazam ze wieksze szanse mialby jednak Lech niz Legia(bez kryzysu oczywiscie)

2 polubienia