Zaczynam w to wierzyć ale…To dopiero początek a polska liga cierpi jeszcze na inną gangrenę.Prawie nigdy żaden klub nie gra tak samo na wiosne jak gral jesienią…A to juz wyklucza przewidywania na serio
A to juz 5 lat minelo od awansu legii do LM. A pamietam to odliczanie przed tym wydarzeniem co roku… to juz 18lat bez LM to juz 19 lat… teraz od nowa idzie…
Nawet nie kojarze jak oni wtedy grali w grupie… ale wiem ze wysoko przegrali z borussia i z realem chyba 4 8 przegrali.
A nie to z borussia 4 8
Tak ale ja o polskiej lidze pisalem…
I nic nie poradze na to ze najlepiej obok meczu w Realem,pamietam niestety"walke" z Dundalange z Luksemburga…
Na serio.Nie myslałem ze takiego wstydu dożyję!Bywaly Litwy,Łotwy i Estonie ale to???
No tak. Raz potrafia polskie kluby zremisowac z takim manchesterm czy realem (to bylo 3 3 w grupie) a raz przegrywaja z jakimis polamatorami… ja pamietam jeszcze karabach agdam, ale on to wyeliminowal chyba i wisle i lecha w roznych sezonach
W Poznaniu najbardzie wcoorvieni byli po jakiejs wpadce z Estonczykami.Ale akurat wtedy nie śledziłem.
Oczywiscie masz racje.Czasem mozna sie załamać…
A dzisiaj mistrz Mołdawii pokazuje ze mozna inaczej…Ciekawie sie to uklada.I zobaczymy jak dlugo…
Ta… moja kolezanka nie bylaby zdziwiona, ona zawsze (zwlaszcza podczas ostatniego euro) przy jakims meczu dziwi sie dlaczego niby przed meczem wiadomo kto wygra… przeciez to tylko ludzie…wszystko sie moze zdarzyc… i na serio ciezko to wytlumaczyc jak spalonego normalnie xd ale ona kompletnie nic wspolnego ze sportem xd
“Ciezko wytlumaczyć…Jak spalonego”
Ja pier…to sie nigdy nie skonczy! Z pokolenia na pokolenie!
Bomba!
Dobra. Teraz czekamy na Napoli we Wloszech. Jezeli juz tam nie przegrają to znaczy, ze cos jest na rzeczy xd
A w Napoli gra Zielinski. Pilkarz ktorego nie rozumiem, bo moze nie ogladam ligi wloskiej… Zawsze chxialem zeby Polska miala jakiegos dobrego pilkarza na pozycji zielinskiego, moze w neapolu uwazaja go za dobrego, niestety w reprezentacji tego nie widze
Polskie przeklenstwo.
Tez wydaje mi sie ze mozna od niego wiecej wymagać w kadrze.Moze to co mowi Tomaszewski?Ze nie zawsze gra na swojej pozycji…
Tylko ze my nie kreujemy gry.Nie mamy przewagi…Wiec jak patrzeć na Zielinskiego?
Zobaczymy jak zagra z Legią…Mam nadzieje ze coś tu zobaczę
No nie wiadomo komu kibicowac. Zielinskiemu czy Legi
O boze zmienilem telefon i kompletnie nie trafiam w odpowiednie literki caly czas korekty
Nawet jako Poznaniak,kibicuje klubowi.W rozgrywkach miedzynarodowych to nasz wspolny interes.
Tak. Dokladnie. Napisalem cos w tym stylu @Devil owi gdy napisal “yeebbac legie” Xd
Sorry…Teraz dopiero zauważyłem…To jest budowanie kolosa na glinianych nogach,jesli ktoś na to,liczy.Albo grasz swoje,o swoje oparte piłkarzy albo właczasz sie do wyscigu szczurów, gdzie tylko bogaci sie liczą…Oczywiscie na boisku szanse ma kazdy.Ale ile razy?I jakie te sensacje musialyby byc aby te coorevskie gwiazdy wykolegować???
Sam kibicuje zawsze “słabszym”,z paroma wyjatkami ale takie mam nastawienie do sportu.Walka!Rywalizacja a nie kasa!
W praktyce,w kazdym zawodowym sporcie,to jest skazane na porażki.Raz na jakis czas pokazuje sie jakis “Zenon Jaskuła” który tym cwelom gra na nosie.Kolarstwo to zresztą osobne pastwisko…
Trudne to do skruszenia…Ale chyba warto.Nie ma nic fajniejszego niz geba milionera którego pokazuje kamera na zblizeniu jak nie moze sie pogodzic z porażką
Żartuje ale w nawale emocji,bywa i tak.
Pieprzenie.
Warte jednak jest cos innego.Twoj temat da sie poprowadzić i to staram sie czynić.Myli sie tylko ten co nic nie robi albo ucieka od wyzwań…
Dlatego trzymam kciuki za"wroga" bo z pewnoscia tylko wygrywanie ma jakis sens.Obojetnie co z tego wyniknie!
A na teraz,zarabiaja lepiej niz na transferach…
Ogladam lechia legia online… 1 0 dla Lechii
Juz sie przelączam bo dopiero wróciłem…
Chociaz liverpool manchester city na innym kanale xD trudny wybor
Aaa tam…Pieprzyć te gwiazdy wykupione za miliony…
Mam to pod bokiem i juz mi sie przejadło.
Kibicuje Brentford FC i ich fajnemu trenerowi oraz czwartoligowemu Leyton Orient…To male enklawy Londynu ale jest w tym jakas normalność…
No i grają coraz lepiej
I jeszcze cos z północy…Notts County z Newcastle.Oby wyszli z dołka i awansowali do 4 ligi bo tylko tam sie zarabia!
A kiedyś straszyli najlepszych w Premiership!