Teoretycznie tak.
Z Węgrami też byliśmy teoretycznie lepsi.
Teoretycznie tak.
Z Węgrami też byliśmy teoretycznie lepsi.
No tak
Po prostu, trzeba grać, jak najlepiej, obojętnie z kim.
A czytam jakies komentarze na YT czy gdzies, ze nie wazne z kim bysmy grali to i tak jestesmy najslabszą druzyna w barazach… ten polski pesymizm… niepoparty zadnymi faktami XD
Jeszcze nie czytałem. A na co mi to? I tak wiem, co wypisują.
Zobaczymy, z kim nam mierzyć się przyjdzie, a potem do boju. A na wkurw jeszcze przyjdzie czas. Albo na radość.
Ale będą jaja jak trafimy na Włochy…
Weź, nie kracz.
Nie no, licze na Rosje
Taka sama szansa trafić, jak na Portugalię albo Italię.
A ja już"okrzepłem"i teraz czekam z wielkim zaciekawieniem.Bo czym to sie nie skończy,będzie to mecz inny od grupowych młócek…
Nie jesteśmy słabsi ani od Czechów,ani Austrii ani od Rosji.Podejrzewam ze od Turcji także.Ale dalej to juz są poważne schody…A juz mecz ze Szkotami na Hampden gdyby Szkoci zagrali tak jak ostatnio,skończyłby sie chyba katastrofą…
Nie siej defetyzmu…
Modlę się o Austrię albo Czechy.
Ale austria lub czechy to ewentualnie w finale barazy
No, właśnie dlatego taki pobożny się stałem i modlę się o taki finał… Polska - Czechy…, marzenie…
A teraz to tak się porobiło, że wszyscy z grupy modlą się, by grać z Polską…
No. Chociaz mysle ze jestesmy najbardziej nieprzewidywalni z druzyn nierozstawionych xd
Cholera…, tu masz rację…
Ja i defetyzm???
Akurat postaralem sie o realną ocenę.I nie uważam ze Włosi to najgorsze rozwiązanie…
Ooo…, to już, faktycznie przeciwieństwo defetyzmu. Za naszą wygraną z Włochami masz już u mnie skrzynkę piwa. Z prawem wyboru, jakiego…
Ale ja mówie poważnie.
Uważam ze Włochom bedzie nam łatwiej sie przeciwstawić niz paru innym ekipom.Mimo iz Włosi są teraz chyba w Europie najlepsi.
Po prostu to są kombinatorzy,aktorzy,bardzo przecietni strzelcy i w pojedyńczym meczu możnaby sie pokusić o sensacje.
Oczywiscie przy pozbawionych zwrotności naszych obrońcach,z pewnościa starcimy bramke.Chodzi o to by strzelać!Bo to jedyna nasza szansa.