Speca do strzelania bramek mamy.
Nie jestem tak bojowo nastawiony, jak Ty, ale wygranej, to bym chciał, jak najbardziej…
Chodzi o to, że włoska obrona i nie tylko, nastawi się na Lewego. Eehh…, żeby to pozostali umieli wykorzystać…
Speca do strzelania bramek mamy.
Nie jestem tak bojowo nastawiony, jak Ty, ale wygranej, to bym chciał, jak najbardziej…
Chodzi o to, że włoska obrona i nie tylko, nastawi się na Lewego. Eehh…, żeby to pozostali umieli wykorzystać…
No,jak na razie to Świderski strzela w każdym meczu
Jest jeszcze Moder, Kądzior. Bo na Milika, czy Piątka, to raczej nie liczę.
Moder i Józwiak to dla mnie podstawa choć ostatnio żaden z nich nie gra dobrze przez caly mecz.Piątek to cień ale akurat Włochów zdążył poznać…
Natomiast do Milika sie juz chyba nie przekonam…Liga francuska to niezła rekomendacja ale w kadrze ten facet nic nie robi…
Z ust mi pan te słowa wyjąłeś.
Żeby jeszcze tak obrona się nie pomyliła. Za dużo żądam…
Nie bylo chyba takiego meczu…I gdyby zdarzył sie z Włochami,chyba bym pękł ze śmiechu.
Ktoś ich w koncu wyeliminował pare lat temu…A 3 mundiale wstecz,dostali od Słowaków…Wiec to nie jest nie do zrobienia.
Juz sam fakt ze jako mistrzowie Europy,grają w barażach…
Alez mamy szczescie! Mecz z Rosją a pozniej z Szwecja/Czechy
A Wlochy i Portugalia zagrają ze sobą gdy wygraja pierwsze mecze!
Ja bym się na Rosję tak nie cieszył.
Ja pier…Ale młyn!
Zdobywanie Moskwy juz raz sie udało
Jak szkoda ze to nie u siebie…
Szwedow czulem nosem ale na pierwszy mecz…
Najwazniejsze ze na pewno nie trafimy na wlochow lub portugalia w drugim meczu tez.
Kurna, ja bym Szwedów wolał. Chociaż, co to za wybór? Najgorsze, że gramy u nich, cholera…
Ale z szwecja w finale tez na wyjezdzie? Czy to dopiero beda losowac? Nie wiem
Pytaj collinsa, bo ja też zgłupiałem od tych baraży.
Czekaj, następny u siebie będzie.
No tak. Przeczytalem. Ze szwecja w finale gramy u siebie. Oczywiscie jezeli szwecja pokona czechow
A “moja” chelsea przegrywa u siebie w hicie z manu
No i Legia pokonala Jagielonie… Kazda seria kiedys sie konczy…
A z kim grają następny? I gdzie?
Następny w Krakowie z Cracovią