Dzięki.
A na mecz z Cracovia W KRAKOWIE,lepiej aby zagrali nieco lepiej bo beda kolejne baty…tzn. jesli wygra Cracovia,bardzo sie uciesze!
To jest nas już tu dwóch takich.
Coś wydaje mnie się, że ta radość aktualnego mistrza Polski z wygranej aż 1:0 u siebie, może skończyć się niedługo w Krakowie.
Byt Cracovii wcale nie jest jeszcze taki pewien.Jest to bodaj najnierówniej [obok Lubina] grająca ekipa w ekstraklasie…Kazdy wynik jest możliwy…
Tym bardziej to jest interesujące. Obie drużyny muszą się oddalić od strefy zagrożenia, więc żartów nie będzie. Do tego zasada, bij mistrza. Cracovia gra u siebie. Stawiam na remis z lekkim wskazaniem na miejscowych.
O ile się zdążyłem zorientować, to Lubin równo trzy ostatnie mecze przerżnął…
Rakow i Radomiak fajne druzyny.
Takie (dla mnie) niby z nikąd, ale leją kazdego po kolei
Tak ale to nie znaczy ze za chwile nie wygrają z kimś takim jak Lech.Z nafciarzami i Cravovią jest podobnie.
Każda z nich króluje w swoim mieście i od bardzo dawana są- były,na zapleczu ekstraklasy.Byl czas ze w Radomiu nie gorzej radziła sobie Broń ale to bylo juz dosyć dawno temu…
A Radomiak robi to co Warta rok temu.Pewnie otrze sie o puchary by za rok bronić sie przed spadkiem.
Z Bronią Radom mam nieciekawe wspomnienia osobiste, jeśli o sport chodzi.
A Ty na mecze chodziłeś???
Jeszcze tego nie slyszałem…
Tam była też sekcja bokserska.
Uff
Temat na piwo i Skawina żąda dostępu do morza?
A faktycznie…Pisali kiedys o tym…
Nie był to zbyt chwalebny fragment mego życia.
Bywa.
Broń kiedyś pukala do bram 2 ligi,o ile pamietam…I niestety to jeszcze jedno,miejskie piekło.Jak w Birmingham,jak w Liverpoolu jak w Glasgow…Jak w Krakowie czy Łodzi…
Sport to nigdy chyba,nie było"zdrowie"
Wyczynowy, na pewno nie. Wiem co gadam, bo czuję to na własnej skórze.
A dziś w Lublinie, Legia przegrywa z Motorem do przerwy 1:0. Zobaczymy, co przyniesie drugie 45 minut?
56 min. 1:1.7
73 min. 1:2 prowadzi legła. A ten Motor, to patałachy i lebiegi.