Dzis Legia gra zalegly mecz. U siebie z Lubinem o 20:30
Zobaczymy, co z tego wyjdzie? Bo na razie jest tragedia.
Pewne 4:0. Teoretycznie to z większością klubów w lidze tak powinni. Moze zaczną
Jak tak czułem, że Legia wygra Lubinem.
Ale nie przypuszczałem, że tak wysoko. Trener Vuković miał szczęście. Zagłębie trochę pecha, trzy słupki. Ładne 2 bramki Lopeza.
A z kim Legia ma grać następny mecz?
Z Radomiakiem u siebie
To może być wojna. Myślę, że u siebie wygrają. Chociaż, kto to wie?
Jak na przełamanie to tylko z Lubinem.Ten klub to dno.Mogliby byc na dlugie lata najlepsi ale nigdy nie wychodzą poza ligową rąbankę…
To nie wojna a mecz przyjazni.
Z drugiej strony,Radomiak rozpedzony…Ale chyba nie na tyle by wygrywać mecze wyjazdowe tak jak domowe…
No wczoraj grali dno
Bo to jest słabość naszej ligi,jesli takie druzyny jak Warta rok temu czy Stal i Radomiak teraz,z drugoligowymi składami,mogą walczyć o puchary…Ale to nie potrwa długo.
Mnie wychodzi, że Legia grać będzie z Niecieczą. bo ta tylko w tabeli ma 17 meczów.
A nie wiem. Wiem ze w niedziele jest mecz legia radomiak. Co go nawet tvp bedzie transmitowac.
Ja tylko obejrzałem tabelę, a tam tylko Legia i Nieciecz ma po 17 punktów.
Stąd mój domysł.
A ile jeszcze kolejek jest w lidze przed przerwą?
Ta w ten weekend bedzie ostatnia
Aha, teraz już rozumiem. Ten Z Radomiakiem, to będzie normalny i zostanie jeszcze z Niecieczą zaległy.
No tak, tylko ten z niecieczą nie ma jeszcze terminu kiedy zostanie rozegrany chyba
A i ta kolejka to bedzie juz runda rewanzowa. W pierwszej kolejce Radomiak pokonal Legie 3 1
Takie buty.
Ale to cala liga zacznie kolejkę rewanżowa, czy tylko ten mecz?
Cala. 19 kolejka teraz bedzie. Ostatnia w tym roku i pierwsza z rewanzowych
Dzięki za info.