Legia moze sprawic kolejną sensacje!

Dzis Legia gra zalegly mecz. U siebie z Lubinem o 20:30

1 polubienie

Zobaczymy, co z tego wyjdzie? Bo na razie jest tragedia.

1 polubienie

Pewne 4:0. Teoretycznie to z większością klubów w lidze tak powinni. Moze zaczną

2 polubienia

Jak tak czułem, że Legia wygra Lubinem.
Ale nie przypuszczałem, że tak wysoko. Trener Vuković miał szczęście. Zagłębie trochę pecha, trzy słupki. Ładne 2 bramki Lopeza.
A z kim Legia ma grać następny mecz?

Z Radomiakiem u siebie

1 polubienie

To może być wojna. Myślę, że u siebie wygrają. Chociaż, kto to wie?

1 polubienie

Jak na przełamanie to tylko z Lubinem.Ten klub to dno.Mogliby byc na dlugie lata najlepsi ale nigdy nie wychodzą poza ligową rąbankę…

1 polubienie

To nie wojna a mecz przyjazni.
Z drugiej strony,Radomiak rozpedzony…Ale chyba nie na tyle by wygrywać mecze wyjazdowe tak jak domowe… :upside_down_face:

2 polubienia

No wczoraj grali dno

1 polubienie

Bo to jest słabość naszej ligi,jesli takie druzyny jak Warta rok temu czy Stal i Radomiak teraz,z drugoligowymi składami,mogą walczyć o puchary…Ale to nie potrwa długo.

1 polubienie

Mnie wychodzi, że Legia grać będzie z Niecieczą. bo ta tylko w tabeli ma 17 meczów. :shushing_face:

1 polubienie

A nie wiem. Wiem ze w niedziele jest mecz legia radomiak. Co go nawet tvp bedzie transmitowac.

1 polubienie

Ja tylko obejrzałem tabelę, a tam tylko Legia i Nieciecz ma po 17 punktów.
Stąd mój domysł.
A ile jeszcze kolejek jest w lidze przed przerwą?

1 polubienie

Ta w ten weekend bedzie ostatnia

1 polubienie

Aha, teraz już rozumiem. :+1: Ten Z Radomiakiem, to będzie normalny i zostanie jeszcze z Niecieczą zaległy.

1 polubienie

No tak, tylko ten z niecieczą nie ma jeszcze terminu kiedy zostanie rozegrany chyba

1 polubienie

A i ta kolejka to bedzie juz runda rewanzowa. W pierwszej kolejce Radomiak pokonal Legie 3 1

1 polubienie

Takie buty.
Ale to cala liga zacznie kolejkę rewanżowa, czy tylko ten mecz?

Cala. 19 kolejka teraz bedzie. Ostatnia w tym roku i pierwsza z rewanzowych

1 polubienie

Dzięki za info.

1 polubienie