Legia Radomiak juz 0:3…
Wlasnie sie podlaczylem i…dociera do mnie na serio ze czegos takiego jeszcze nie widzialem.W zadnej znanej mi lidze.A interesuje sie tym ponad 50 lat.
hehe! Legła legła w Radomiu. Prawie demolka.
Tytul tego forumowego watku zaczyna byc doprawdy groteskowy…
Bardzo słuszne spostrzeżenie.
Legia w zaległym meczu może odrobi z Termaliką Nieciecza…chociaż…, 1 punkt…
Legia zimuje w strefie spadkowej, jednak najprawdopodobniej 3 zespoly na koniec sezonu ktore spadną(jedna druzyna to mecz w barazach) to warta poznan, gornik leczna, nieciecza. Nie liczac legii ktora ma kryzys to zddcydowanie najslabsze zespoly.
Zobaczymy. Jest jeszcze runda rewanżowa, wiosenna i Legia może trochę oczek chapnąć. Na pewno więcej od Niecieczy. A co do Warty? Życzę jej pozostania w ekstraklasie.
Legia moze od lutego równie dobrze wszystko wygrywac i jeszcze znając naszą lige, jakims cudem zalapie sie na europejskie puchary
A jezeli nie Warta to kto trzeci? Zaglebie Lubin, Wisla Krakow, Piast… Jagiellonia…? Mocne marki. stal mielec tez ma juz tyle punktow ze raczej sie utrzyma… Legia na pewno sie odbije od dna… no ciezko
Może tak być, jak piszesz. To się zobaczy.
Ani Jaga,ani Piast nie spadną.Nie popadajmy w skrajności bo na podstawie tego co sie teraz dzieje to nawet Śląsk może spaść
Mnie się coś wydaje, że Lubin może wylecieć, pod warunkiem, że Warta zdobędzie trochę punktów. Ale to tylko wydawanie się moje jest.
Teraz to mamy przerwe.A co na wiosne,na to nie ma proroka.3/4 klubow tzw. ekstraklasy,na wiosne gra albop znacznie gorzej,albo znacznie lepiej.
Chcialbym by Termalica i Łęczna bo te kaprysy lokalnych bonzów,pozostaną tylko kaprysami i nic z tego na dłuższą mete nie wyniknie.Ale kto trzeci?Jesli trzy spadają bo nie mam pewności…Co roku inaczej…
Trudno się z Tobą nie zgodzić.
Ale “sukcesy” Legii w tym sezonie, spowodowały. przynajmniej, że zainteresowałem się bardziej polską ligą…
Dwa ostatnie miejsca spadają a 16ste gra baraż z 3 drużyną 1 ligi.
Gornik i nieciecza mysle ze na pewno. A to miejsce 16 o to miejsce barazowe… no na te chwile warta trzecia…
Aaa fakt…
Warta nie powinna spaść bo gra o wiele lepiej niz wskazuje pozycja.A poza tym,spójrz jak stosunkowo malo bramek traci…
Niech tylko nikt nie przeszkadza i ten nowy,niegłupi trener zachowa spokój!
A nie… wlasnjie czytam ze jest jeszxze inaczej… 3 druzyny ostatnie spadaja na pewno. A awansuja z 1 ligi dwie pierwsze druzyny. Trzecią drużyne wyłonią baraze pomiedzy zespolami od 3 do 6 miejsca w pierwszej lidze. Dziwne
No to robi sie troche po angielsku,jesli tak…
Legia w przerwie od ligi chyba wróciła na własciwe dla niej tory… Same zwycięstwa