No i po meczu…
Nie wierze, co to bylo na 3 0
Skończyło sie po karnym na 3:1…
Bardziej interesowala mnie Warta ale to osobna sprawa…
No i mamy zagwozdke jakiej chyba dotąd nie było…Legia 4 od końca…
5 ostatnich kolejek, 4 porazki xd
Jedyne co to ze rozegrali 2 mecze mniej od czołówki
A “moja” Warta,doluje…
To bedzie trudny sezon.
Mecz Wlochy Hiszpania… masakra… czerwona kartka… juz 0 2… emocje są… przerwa
Jak ja nie lubie hiszpanii…
Twarde lądowanie mistrza Europy. Przecież nikt im nie kazał grać gorzej od Hiszpanów.
Legia podejmuje u siebie Lecha!
Czyżby kolejna juz porazka?
Już sprawiła. Ma jeden punkt do strefy spadkowej.
A @collins02 się cieszy. Kolejorz wygrał w jaskini “lwa”…
Wystarczy, że Legia zdobędzie puchar w obecnych rozgrywkach Ligi Europy i udział w przyszłej edycji rozgrywek mają zagwarantowany bez względu na sytuację ligową w kraju. Jak widać, swój plan konsekwentnie realizują.
Buahahaha!!!
Dzis Legia gra z Napoli na wyjezdzie. Licze na kolejną sensacje xd
Nie no spokojnie. Najpozniej po odpadnieciu z LE, zacznie gonic i jak zwykle skonczy w top 3
Ja, nie liczę. Ale mogę się mylić, prorokiem nie jestem.
No niestety 0:3
Ale nadal jesteśmy liderem XD
Wygrac jeszcze ze spartakiem u siebie i bedzie 2 miejsce.
Chociaz 3 miejsce w grupie tez daje awans ale do tego nowego pucharu uefa… jak to sie nazywa… taka 3 liga po LM i LE.
No gdyby legia zajęła 4 miejsce z 6 pkt to mocna grupa🤣
Niektorzy mowili ze ta grupa jest nawet silniejsza od jakiejs w LM, ale sam nie analizowalem xd
A mnie wydaje się, że od teraz Legia przerżnie wszystko. Tej porażki byłem pewien. Jak można wygrać, nie oddając ani jednego celnego strzału przez cały mecz?
Obym był złym prorokiem ale na razie Legia idzie tak jak Lech rok temu…Zaczyna nie wytrzymywać…
Ostatnia chyba nie bedzie.Ale Spartaka bym nie lekceważył.Slabi w obronie ale strzelają bramki z łatwością…
A pewnie ze sie cieszę!Kilka lat na to czekałem.
Ciesze sie poza tym z tego ze wygrana była wyrazna.Legia ma dwa mecze zaległe ale i bez tego,tak nisko nie byla chyba od 20 lat…
Dzisiaj gramy z Wisłą Płock.Nigdy nie wiem co wyniknie z meczu z nafciarzami…Ale Lech powinien wygrać i to mniej wiecej,2,3:0
Powinien…