Legia moze sprawic kolejną sensacje!

No i po meczu…

Nie wierze, co to bylo na 3 0 :joy:

1 polubienie

Skończyło sie po karnym na 3:1…
Bardziej interesowala mnie Warta ale to osobna sprawa…
No i mamy zagwozdke jakiej chyba dotąd nie było…Legia 4 od końca…

1 polubienie

5 ostatnich kolejek, 4 porazki xd
Jedyne co to ze rozegrali 2 mecze mniej od czołówki

1 polubienie

A “moja” Warta,doluje…
To bedzie trudny sezon.

1 polubienie

Mecz Wlochy Hiszpania… masakra… czerwona kartka… juz 0 2… emocje są… przerwa

Jak ja nie lubie hiszpanii…

Twarde lądowanie mistrza Europy. Przecież nikt im nie kazał grać gorzej od Hiszpanów.

Legia podejmuje u siebie Lecha!
Czyżby kolejna juz porazka?

Już sprawiła. Ma jeden punkt do strefy spadkowej.

A @collins02 się cieszy. Kolejorz wygrał w jaskini “lwa”…

4 polubienia

Wystarczy, że Legia zdobędzie puchar w obecnych rozgrywkach Ligi Europy i udział w przyszłej edycji rozgrywek mają zagwarantowany bez względu na sytuację ligową w kraju. Jak widać, swój plan konsekwentnie realizują. :wink:

1 polubienie

Buahahaha!!! :grinning:

1 polubienie

Dzis Legia gra z Napoli na wyjezdzie. Licze na kolejną sensacje xd

Nie no spokojnie. Najpozniej po odpadnieciu z LE, zacznie gonic i jak zwykle skonczy w top 3

Ja, nie liczę. Ale mogę się mylić, prorokiem nie jestem.

No niestety 0:3
Ale nadal jesteśmy liderem XD
Wygrac jeszcze ze spartakiem u siebie i bedzie 2 miejsce.
Chociaz 3 miejsce w grupie tez daje awans ale do tego nowego pucharu uefa… jak to sie nazywa… taka 3 liga po LM i LE.
No gdyby legia zajęła 4 miejsce z 6 pkt to mocna grupa🤣
Niektorzy mowili ze ta grupa jest nawet silniejsza od jakiejs w LM, ale sam nie analizowalem xd

2 polubienia

A mnie wydaje się, że od teraz Legia przerżnie wszystko. Tej porażki byłem pewien. Jak można wygrać, nie oddając ani jednego celnego strzału przez cały mecz?

4 polubienia

Obym był złym prorokiem ale na razie Legia idzie tak jak Lech rok temu…Zaczyna nie wytrzymywać…

1 polubienie

Ostatnia chyba nie bedzie.Ale Spartaka bym nie lekceważył.Slabi w obronie ale strzelają bramki z łatwością…

1 polubienie

A pewnie ze sie cieszę!Kilka lat na to czekałem.
Ciesze sie poza tym z tego ze wygrana była wyrazna.Legia ma dwa mecze zaległe ale i bez tego,tak nisko nie byla chyba od 20 lat…
Dzisiaj gramy z Wisłą Płock.Nigdy nie wiem co wyniknie z meczu z nafciarzami…Ale Lech powinien wygrać i to mniej wiecej,2,3:0
Powinien… :thinking:

2 polubienia