Widac, ze Barça idzie ostro.
Ale też wewnetrzna konkurencja rośnie.
Szczęsny odmówił współpracy?
Zmierzch bogów?
(Oczywiscie prosze o brak skojarzeń ze świetnym filmem)
Widac, ze Barça idzie ostro.
Ale też wewnetrzna konkurencja rośnie.
Szczęsny odmówił współpracy?
Zmierzch bogów?
(Oczywiscie prosze o brak skojarzeń ze świetnym filmem)
Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść
Zgadza się.
Choć są sportowcy, którzy sprawiają wrażenie, że juz robia to dla samej frajdy grania - Nadal, Ronaldo, Messi, czy scigania się - Alonso chociażby?
Ale oni nie gwiazdorzą, swoje udowodnili, a ludzie i tak będą chcieli ich oglądać.
No i wielu łyżwiarzy, ktorzy zakonczyli kariere sportowa i przeszli “na zawodowstwo” w rewiach?
Ale u nas w Polsce to zawsze wszystko wszystkim przeszkadza. Gra to źle, nie gra? Jeszcze gorzej …
Problem to jak nasi forumowi etatowi komentantatorzy podkreślają - nie ma następców.
Jak odejdzie lewy to nie mamy drużyny
Nie obrażając - a w ogóle ja mamy?
Odchodzacych nie ma kto zastapic, a ci, ktorzy gdzies trenują za granicą, bo z rodzicami wyjechali, albo się już tam urodzili, ale maja po rodzicach obywatelstwo wcale się nie kwapią do gry w Polsce…
Oczywiście że nie!
Natura napastnika jest taka że gra"mniej" niż ci w polu.To raz.
Dwa to każdy,zdobyty gol który utrzymuje zawodnika na topie
Napastnik nie ma być widoczny,nie ma grać,nie ma tworzyć baletu…
Ma strzelać!
A to można robić nawet po 40…
No i coorna,kiedy wreszcie skonczy sie to prymitywne o “schodzeniu ze sceny”???
Tol literackie disco polo i jednocześnie próba dyktatury proletariatu w sztuce…
Aż mi sie podnosi…
No I ciekawe co teraz powiecie,madrusie…
Przyznam ze malutko jest takich na serio,wnerwiajacych tekstów jak"trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść".
Na fejsie ,co drugich trzeci,tfu,“ekspert”,podpiera się z pasja ta pseudointelektualna proteza aby sobie chyba splendoru przysporzyć
A prawda jest taka ze Lewandowski jest gotowy do gry na najwyższym poziomie.
Niestety,pilka to sport zespołowy a to odbija się tak pozytywnie w klubie jak negatywnie w kadrze.Polska raczej Barcelona nie będzie,Probierz to póki co,takze nie Hansi Flick a kogoś na miarę Blaszczykowskiego nie widać nawet w dalekiej perspektywie.
Powiedzmy, ze dzisiejszy przeciwnik do najsilniejszych nie należał.
Ale Barça z nowym tranerem nabiera wiatru w żagle.
A Lewandowski to chyba zawsze mial “szczęście” do hejterów?
Życie bywa przewrotne
Niedługo i Szczęsny zagra…
Alaves to nie outsider.Trzy bramki w jednej połowie to mało?To dlaczego nikt inny tego nie zrobi?
Polak zagrał świetny mecz i z pewnością nie po raz ostatni.
Aaa…Jeszcze jedno.Lewandowski prowadzi w klasyfikacji strzelców.
Alaves to mial swietne okresy w swojej historii, obecnie trzyma niezly poziom.
Moje odczucie jest takie, ze dali sie zaskoczyć?
Co do Barçy? Na pewno zmiana trenera dobrze im zrobila. A tak sie sklada, że zeby wygrywac to trzeba strzelac bramki, a nie swoją murować. I tu Lewandowski się sprawdza. Zobaczymy jak z tym murowaniem przez Szczęsnego bedzie?
O nic innego w przypadku napastnika, nie chodzi.
Ale wytlunacz to polskiej reprezentacji i selekcjonerowi?
Zreszta przy Xavim Lewandowski tez nie zawsze mial jak skrzydla rozwinąć.
Ale oni to wiedza tylko grać nie potrafią.To zreszta nie jest tylko polska nieporadność.Gareth Bale grał w Realu ale w kadrze Walii nic nie pokazał prócz paru karnych.To samo teraz ma Norweg,Erling Haaland grający w Man. City.W kadrze Norwegii gra jak dotąd,zwyczajny piach…
To wszystko piłkarze,paradoksalnie za dobrzy na reprezentacje.To brzmi jak świętokradztwo ale coś w tym jest.
By nie wspomnieć Messiego który pół mundialu potrafił przespać…
Messi to w ogole ciekawy egzemplarz.
Wez jeszcze pod uwagę, ze w Argentynie to jescze zmaga się z legendą pt. Maradona…
W Barcelonie tego nie miał.
Ale tu chodzi o kadrę i o tych najlepszych co w kadrach grają o klasę gorzej.
Tak na marginesie…
Właśnie zaczął się mecz na szczycie ekstraklasy, Jagiellonia-Legia…Wiesz ilu Polaków biega po boisku?
Naliczylem 3.TRZECH!!!
Dwaj pozostali nie biegają bo to bramkarze.Cenmy więc Lewandowskiego bo jak tak dalej pójdzie to do kadry będzie brany byle kto bo Polaków w rzekomo polskiej liczenie uświadczysz…
Akurat do polskiej piłki to mi teraz daleko, zreszta mam ciekawsze zajecia. A mecz Barçy to dzis tak trochę przez przypadek, poszlam na spacer, weszłam na kawę a tam? Mecz. No to zostałam. Nie powiem, troszkę jako Polka w blasku Lewandowskiego się ugrzalam
A w ogole to knajpka gdzie kibicują zawsze Barcelonie, więc radość ludków byla podwojna …
Portugalczycy już się boja Niepotrzebnie…Kiedy ludzie to wreszcie zrozumieją…No chyba ze sami będą chcieli przejść obok meczu…
Gorzej kolego…
Zaczna grac w pilke plażową
Kolejne 2 gole Lewandowskiego.Tym razem w Madrycie!!!
Real-Barca 0:4
Ciekaw jestem kto teraz będzie bronil idiotycznej tezy zawartej w temacie…
Teza była podpuchą.
Bo to Barça miała kryzys tożsamości.
Na razie zażegnany zmianą trenera (nareszcie) i pewnie również zwiazane z odmłodzeniem skladu, ale nie kosztem “weteranów”.
Teraz polska publika ma nowego “chlopca do bicia” . Nazywa się Szczesny…
Juz zapomnieli o emeryturze Dudka w Realu? Dwa mecze? No ale tam? Trafil na Casillasa w zyciowej formie