Lipcowy weekend

Tej historii od 5:10 posłuchajcie do 6:25. Czasem trzeba inżyniera zamiast psychologa.

Jak niemieckie to Adlerki (w miniaturze)

2 polubienia

Mnie żadne takie porady potrzebne nie są. Bez tego daję sobie radę.

A może Ci się termometrum z upału zepsuło?
Ty se lepiej z nim do serwisa ić i niech sprawdzom.

Se będziesz myślał że 20 jest a tu w realu z 38 :stuck_out_tongue_winking_eye:
Raz tak kumpel miał, o mało co jaj nie zniósł na twardo …

5 polubień

Całe szczęście, że termometrum sprawnum.
Właśnie założyłem bluzę, bo schłodniało, a okna zamykać nie będę…

5 polubień

38°C dziś też mam

3 polubienia

Ale i tak radza z nim na przegląd się przespacerować. Co Ci szkodzi?
– Guten guten
– Guten guten, w czym panu szanownymu pomóc?
– Chciał żem termometr prześwietlić, czy rychtowny czy do wywolelenia
– Zarozki sprawdzimy…
(10 minutok mija se)
– Sprawdzilim, na blank rychtowny, 80 euraków się należy, dla pana, żes pan cacy i grzeczny 60 …

Tak będzie, zobaczysz. Krzywda Ci się żadna nie stanie :grin: :crazy_face: :cat2:
A będziesz na lata miał :rofl:

4 polubienia

To Ty chyba w piecu palisz … U mnie tylko 24 a termometr mam rychtowny :grin:

3 polubienia

:rofl:termometr jest za oknem i cały dzień w cieniu, byłem w centrum miasta i tam na ratuszu elektroniczny pokazywał 38,5°C, wilgotność 92%, połazilem tam i tu / rower zaprowadziłem do serwisu, powiedzieli że go zajeżdzilem, podejrzewam że rozsypał się wolnobieg / przeżytki z tyłu /. Trochę nowych narzędzi do mojego serwisu muszę pokupować, bo nikt nie oddaje starych, pełno wycieczek zagranicznych - Niemców, Amerykanów, każdy na piwo z kija zapraszał, i odrobina Ukrainy, a polaki się pochowali, ba pies psa prowadził dumnie na smyczy, a ten prowadzony z koszykiem w zębach, pełna kultura - ludzi znaczy się wycieczki przepuszczali. :stuck_out_tongue_winking_eye:

3 polubienia

U mnie w poniedzialek obiecuja 38 w cieniu.
Chyba czas się przyzwyczaić?

5 polubień

U mnie już jutro ma być “tylko” 28 - 29. Cieszę się bardzo, bo ostatnie 3-4 dni naprawdę mnie dobiły. Wreszcie odpocznę. Jak nie będziesz już wytrzymywała, to przyjedź do mnie. Tu przeczekasz te najgorsze upały.

4 polubienia

A u mnie jak u Joko.Dobrze,że ona tu jest.Mogę o pogodzie nie pisać bo jak mieszka ode mnie 48 km to prawie tak samo jest.
W ten piękny łikend wywlekę odkurzacz i ze swej posiadłości wyssam różne roztocza.Napiję się wody i porozmyślam o putinie.
:yum:

3 polubienia

Roztocze jest fajne. Jak ktoś wie, gdzie jechać, może miło spędzić czas.

roztocze

6 polubień

Super tak się pocieszać :yum: Prawie jak pracownicy na 12-15godz. zmianach.

2 polubienia

Jako dzieciak przeczytałem książkę pt; “Rogaś z doliny Roztoki”, o jelonku to jest i bardzo fajne. Maria Kownacka to napisała.

5 polubień

Tak i akcja dzieje się w Tatrach :deer:
Tylko aby nikt nie pomyślał, że w ciężarówkach …

3 polubienia

Życie jest cholernie niesprawiedliwe…Dziś miałam wracać do domu i nie wracam… Straciłam siostrę…

7 polubień

KK

5 polubień

Przykro mi @Vilemo , trzymaj się …

3 polubienia

Przykro mi, trudno to wytłumaczyć by cokolwiek dopisać

4 polubienia