Logo c.d.

Ale nie moją, bo mój nick mu nie pasuje

Uważam, że każdego propozycja jest do rozważenia.

Nie u tutejszych ludzi. Póki co, niestety kolesiostwo i kółeczka kwitną, mimo nielicznych normalnych z Pytamy, którzy na szczęście tu są

Jak dla mnie, ten znaczek jest najlepszy.

3 polubienia

Nie, jest z poprzedniej epoki

Widzę, że zachodzi tu duże nieporozumienie. To, co tu wstawiłem nie miało być propozycją a impulsem pobudzającym innych. Są tu ludzie z wyobraźnią, są tu ludzie potrafiący robić naprawdę świetne rzeczy i to ich próbuję obudzić. I co dostaję? Głosowanie. Podoba się, nie podoba się. Nie po to jest ten temat. Rozumiem jednak, dlaczego tak się stało. Pogadać, ponarzekać jest dużo łatwiej niż coś zrobić. Mówię więc do was wszystkich. Ruszcie mózgownice i przestańcie jojczyć

5 polubień

Ale ten Twój impuls jest podobający mnie się.

5 polubień

Przed chwilą, po raz pierwszy, przeczytałem temat dotyczący nowej nazwy forum. Gadania co niemiara, prawie 200 wypowiedzi a nazwy jak nie było, tak nie ma. To samo będzie i z grafiką. Wygląda też na to, że pospieszyłem się, bo dopóki nie ma nazwy, nie ma co dumać nad logo.

1 polubienie

Wniosek jest jeden. Nie ma co się wysilać.

Spoko. Nie ma nazwy, nie ma regulaminu, nie ma logo, a życie na forum się nieźle toczy.
Pomału się dojdzie do wszystkiego, mamy komfort czasu. Róbmy to w formie zabawy. Na pewno niedługo kilka propozycji się pojawi.

4 polubienia

No to fajnie, ale rozczarowałbym się, gdyby na tym się skończyło. Pamiętasz, @birbant, konkurs graficzny? Może nie było za wielu uczestników, ale jednak byli. Teraz większość czeka na gotowe.

To jedyne wyjście. Czekać i się dobrze bawić :slight_smile: Popieram :grinning: A jak się nie doczekamy, to pal to licho. To tylko forum.

1 polubienie

Ja, na ten przykładowy przykład czekam na gotowe, bo nie mam talentu graficznego. I nie umiem takich rzeczy robić. Ale wiem, że kilka tu osób myśli nad jakimś projektem.

1 polubienie

Ale robisz to, co umiesz najlepiej i robisz to znakomicie, więc byłoby nadużyciem wymagać od ciebie jeszcze coś ponadto. Mówię oczywiście o spożywaniu piwa :joy::innocent:

3 polubienia

A, właśnie se popijam. Niedługo coś swojego wstawię.

1 polubienie

Skoro już jesteśmy przy tematach marynistycznych to może latarnia morska?

Obrazek przedstawia sam pomysł, oczywiście należałoby to dużo porządniej namalować.

6 polubień

nazwa forum jak forum - dla mnie niech ma nazwe taka jak w internecie - latwiej znalezc jak juz logo bedzie.
co do projektu? podpowiedzialam roze wiatrow? co prawda na tym sie moje myslenie skonczylo, bo to bylo z telefonu.
mozna ja wkomponowac w kotwice, zagiel, czy przerobic, zeby byla widoczna nieco pod katem

2 polubienia

Zgadzam się z Bocca-lupo.

2 polubienia

Bardzo dobre, @MistrzVarflock.

2 polubienia

A to już jest zdecydowane że to będzie “pytamy”?

1 polubienie