Logo c.d.

Tragedia, przedszkolak lepsze by zrobił

Kojarzy mi się że świeczką, będzie pasować do tego nazwa - Zaduszki :stuck_out_tongue:

Bardzo dobra nazwa :slight_smile:

Tylko czy w filmiki nie pójdziemy bardziej niż w dyskusję? :stuck_out_tongue_winking_eye:

3 polubienia

Nie pasuje, ciągle nie jesteśmy zgodni w najdrobniejszych sprawach organizacyjnych.

1 polubienie

:rofl: :+1:
Chcesz zostać aktorem?:upside_down_face:

1 polubienie

Jestem za, 100 raz na tak :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 polubienie

@Aszka_J , dawaj już ten tekst :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

haha… mam to samo :smiley:

1 polubienie

Też masz dobry humor i chęć na psoty ?:wink:

1 polubienie

Zara… :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

Kombinujemy nad logo, trylogii jeszcze nie piszemy haha :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

3 godziny później … @Aszka_J dalej skrobię :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Rok 2025 , pytamy online przestało istnieć, @Aszka_J nadal pisze… :stuck_out_tongue::stuck_out_tongue::stuck_out_tongue::stuck_out_tongue::stuck_out_tongue::stuck_out_tongue:

2 polubienia

Jakie psoty… ćsssiii . Już mod napisał że ja szukam zadymy… znów :wink:

1 polubienie

Kochani, przewertowałam cały wątek i myślę (za głosem Reksia), że przede wszystkim powinniśmy się skupić nad nazwą. Ale tu pojawił się dylemat - czy ma ona nawiązywać do starego pytamy (i w tym przypadku słowo “pytamy”, tudzież jego odmiany siłą rzeczy powinno się zawierać w nazwie), albo kreślimy wspólnie zupełnie nowy twór.
Ja osobiście jestem za “nowym”, bo też nie założę Legii Warszawa :stuck_out_tongue: na ten przykład, jak Reksio Zawiszy.
A w ogóle to powinna być najpierw ankieta na ten temat przeprowadzona. Demokratycznie, o!

Hahahaha! Evka, się prosisz o liścia :stuck_out_tongue::joy:

2 polubienia

No tak, nie myślisz, nie czujesz jak większość , jesteś persona non grata :wink:

1 polubienie

czyli Reksio bez mebli :stuck_out_tongue:

2 polubienia

Jeść to nikt nie da a bić to wszyscy chcą :sob::sob::sob::sob::sob::sob:

2 polubienia

Zagapiłam się na to, co piszecie i komar mnie ciapnął.:roll_eyes:

2 polubienia