Lubicie mięso, jaja i sery?

U mnie to normalne.
Niestała w uczuciach jestem :relaxed:

1 polubienie

Dobrze wiedzieć :wink:

Cześć Kochana! :kissing_heart:

Jak widać ja się nie podobam nowym użytkownikom pytamy.pl .
No nic… szczerość nie popłaca.
Zwróć komuś uwagę to jesteś fu i niedobra. :joy:
Reksio marudził, ja jestem okropna - same zmiany!
Wszystko odwrotnie niż na forum macierzystym.
Co niektórzy sie chyba za bardzo rozpanoszyli i każdy ma swój koncert życzeń zapominając że każdy jest inny i wszyscy równi! :smiley:

Pozdrów kolegę ode mnie! Powiedz ze brakuje jego osoby tutaj! Twojej z resztą też! Przydałaby się stara, dobra ekipa! :slight_smile:

Dla jednych to wady dla innych zalety. Kwestia nazewnictwa i elastyczności.
Mocny charakter, trzeźwość i otwartość umysłu to dobre cechy.

Jakbym miała wytykać tutaj komuś chamstwo i brak kultury to znalazłabym więcej jak jedną osobę i to bez potrzeby zmiany nicku. Pytanie tylko po co ? Niech każdy patrzy pod nosem nie pod lasem.

1 polubienie

Nietoperze to raczej szukaja jaskin ale nie pogardza tez strychem, czy pustymi przestrzeniami a budynkach czy innych strukturach na nocleg czy zimowy sen.
Raczej drzewa nie są ich żywiołem. A pojawiają się tam gdzie jedzenie czyli owady latajace jak np. ćmy, a te drzewa i krzaki lubia. Przyroda jest bardziej powiazana niz moznaby sadzic. A usuniecie jednego czy dodanie ogniwa lancucha pokarmowego powoduje zmiany nie zawsze bezposrednio.
A lepiej jak po domu gdzies się owadozerny gekon przemyka niz wylewac srodki owadobojcze. A różnych żyjątek wlazacych do domu w klimacie srodziemnomorskim to cały rok nie brakuje.

1 polubienie

Zgadzam się z tym, tyle, że ja nie o mocnym charakterze pisałam. Pisałam też o chamskim słownictwie, nie o chamstwie w ogóle - a to różnica. Nie ma sensu kruszyć kopii; z erzac miałam już jedno spięcie, widocznie jest na mnie zawzięta. Ale… najlepiej zostańmy każda przy swoim zdaniu i upodobaniach kulinarnych.

Czasami trzeba użyć mocniejszego słownictwa żeby zobrazować, nakreślić sytuacje. Wulgaryzmów używa tutaj sporo osób a dobre maniery dla każdego znaczą co innego.
Czasami to my jesteśmy zapalnikiem czyjegoś zachowania.

Myślę że taki komentarz można skierować do osoby zainteresowanej - sam sobie na forum nie wygląda korzystnie, bo póki co nawsadzawszy epitetów tylko uruchamiasz tę osobę. Żeby potem nie było gadania ze ktoś Cię agresywnie zaatakował. :wink:

2 polubienia

Hej @Fifka :kissing_heart:
Poruszyłaś bardzo istotny temat: …stara ekipa…
Z racji mojego wieku, bardzo aktywna jestem teraz na forum
Zombi.pl :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Weszłam i nikogo nie ma oprócz mnie ! ha ha ha ha :smiley:

1 polubienie

A jest w ogóle takie? :stuck_out_tongue_winking_eye:
Nie zaśmiecam tematu. Ja tylko przelotem :wink:

1 polubienie

:rofl::rofl::rofl:

2 polubienia

Niestety nie :smiley:

A zawsze to byłaby jakaś dobra przystań z fajnymi ludźmi ! :smiley:

1 polubienie

Jaki to jest piękny utwór! Jest częstym gościem u mnie w domu i na ustach! :heart:

1 polubienie

Tez ja lubie. Szkoda, ze odeszła.

1 polubienie

Mam konta w 4 miejscach.
2 z nich są znane prawie wszystkim z pytamy. Mają lub mieli tam konta.
To miejsce polecałam też innym.
Poczytali i tyle.

1 polubienie

A jesteś może na jakimś forum z Adasiem? @To ja :slight_smile:

? Kuźwa, nie kojarzę Twojego kumpla.
Nie przedstawiłaś nas sobie :rage:

Ja nie wiem o ani jednym ?! :frowning_face:

Czyli o czymś to świadczy…

Adaś to wiewiórka z bazooka :smiley: Może po tym skojarzysz! :smiley:

1 polubienie

@Fifka , nie chce zaśmiecać tematu prywatą.
Nie kojarzę jego.
Jak w/w, dla mnie zabawa i chęć poznania pytamy zaczęła się od Ciebie i mk777.
Zawsze kojarzysz mi się z pozytywnie zakręconą kreizolką :wink:

1 polubienie

Możesz zaśmiecać bo ja mam ustawienia że można odbiegać od tematu. :smiley: :stuck_out_tongue:

1 polubienie