Masz u mnie @anon44086484 porządnego drinka 
Bywam na stronach o podróżach, ale z braku czasu nie są one dla mnie priorytetem. Ja swoich podróży nie mam czasu opisać. Zacząłem i utknąłem na Monako. Najczęściej wybieram najdziksze tereny Afryki. Z Korei Północnej obejrzałem chyba ze 100 filmów, już mnie tam nic nie zaskoczy.
No szkoda szkoda, bo ja lubię te twoje podróże. Serio! Bo są właśnie inne! A mnie turystyka biurowa, którą sama niekiedy uprawiam (choć nie zawsze) za bardzo nie interesuje.

To w najbliższym czasie coś postaram się napisać coś nowego. Dodałaś mi energii @anon44086484 
Bardzo się cieszę. Córce też poleciłam twoją stronę, bo ona też jeśli, gdzieś jedzie z chłopakiem, to zawsze na własną rękę.
Którą masz na myśli? Tą starszą rowerową czy nowszą Tej starszej już nie kontynuuję, na rzecz tej drugiej. W każdym razie wielkie dzięki za zainteresowanie. Co to byłby za blog, gdyby go nikt nie czytał? Wkrótce opiszę jakąś kolejną wycieczkę tylko jeszcze nie wiem jaką 
Obie, obie bo rewerowa jej się też podobała z uwagi choćby na Berlin, a nowa z uwagi na podróże. Ale więcej pisz na tej drugiej