Nie oglądam tv więc różne takie rzeczy oglądam. Nie byłam nigdy w Azji, choć byłam w wielu miejscach na świecie.
Tego vlogera za bardzo nie lubię, czasem mnie nawet drażni (nie moje pokolenie może :P), ale mimo wszystko uważam wiele jego filmów za atrakcyjnych, wartościowych… np. ten…
Azja mnie pociąga, ale właśnie z takiej strony, a na takie podróżowanie chyba za “stara” i za mało odważna już jestem…
Nie płacą mi za reklamowanie, po prostu myślę że warto czasem coś fajnego pokazać.
Benaska stronę z rowerowych podróży (szczególnie Afrykę) też niejednokrotnie polecałam na innych forach, choć na pytamy mnie już nie było, bo uważam za wartościową stronę. A fajnymi rzeczami dobrze się dzielić.
Ale przynudzam w sobotni wieczór…
No cóż…
Dziś nie mam nastroju do picia i bycia rozrywkową, bo zaliczyłam pogrzeb. Czekam na cztery wesela.
W tamtych czasach aparat Druh i Smiena. Słowo inernet i telefonia komórkowa, to sf. Ale mam kilka zdjęć czarnobiałych z tych pobytów. niestety, nie przy sobie. Może na jesień uda się z tego coś tu pokazać?
Też tak robiłem, ale w końcu się okazało, że nie ma w takich materiałach żadnych porad naprawdę praktycznych. Kiedyś może sam zacznę ale takiego z wyłącznie praktycznymi poradami.
Mnie nie chodzi o porady, każdy przeżywa podróż na swój sposob i każdy może mieć inne wrażenia, swój pkt widzenia, ale lubię nakręcić się w ten sposób trochę i pozazdraszczać (w pozytywnym sensie), jednak dotyczy to wyłącznie miejsc, gdzie jeszcze mnie nie było.
Jak już konkretnie planuje gdzieś konkretnie wyjechać, wówczas szukam konkretnych informacji o tym miejscu, a vlogi oglądam dla przyjemności, dla ucieszenia oka, dla szukania inspiracji, dla podziwiania sposobu podróżowania konkretnej osoby itpitd. Są dla mnie rozrywką.