Też zauważyłem i też już się nie wychylam…
Specjalnie tak napisaliście, żebym całą noc nie spała i dumała o czym Wy tu
specjalnie napisali
Matko bosko! Szyframi walisz?
Odkąd mam psa nie maluję się do pracy na spacer trzeba iść, a nie stac w łazience przed lustrem!
No ja to od razu prysznic biore co i gębę obejmuje
Moja żona stosuje tak delikatny makijaż ze czasem nawet róznic nie widze.I zalezy to tez od tego,co dalej.Bo jesli gdzieś wychodzimy to wszystko zaczyna sie jak rano czyli od nowa.Mycie i makijaż…
No Ty masz śródziemnomorskie temperatury i w sierpniu można faktycznie oszaleć…
Z psami to bywa jeszcze jeden klopot
Jak masz dobre, ekologoczne kosmetyki to moga mu posmakowac stwierdzenie pies ci morde lizal nabiera realnych ksztaltow
Nie noszę makijażu.
Ja dopiero od niedawna, ale już się tak przyzwyczaiłam i to jest takie fajne, że chyba malować się będę tylko “od wielkiego dzwonu”.
Ja tylko lekko pudrem jak mi się ryj błyszczy i tyle
A ja lubię jak się lekuteńko błyszczy. Odmładza. Brwi za to podkreślam zawsze (nawet jak się nie maluję), bo mam jasne i bez tego wyglądam nieciekawie (i tak nieciekawie, ale jak podkreślę, to mniej )
Ja jakby nie depilacja to bym miała brwi jak Breżniew i wąsa jak Stalin,w dodatku bardzo czarne tak że ten …
Mamy inaczej. Ja nawet nóg nie depiluję. Mam gładkie
Szczęściara:)
Dopiero od jakiegoś czasu szczęściara. Wiesz jak ja koleżance kiedyś zazdrościłam włosków na nogach? One są bardzo seksi.
Włosy może tak,ale nie Italia…
Nie przesadzaj, bo Ci doniczek zabraknie (to nie moje powiedzonko, ale bardzo mi się podoba)
Ja też nie noszę makijażu …
Wiedziałem, że nas wiele łączy …
Ja, to nieraz takie fioletowe pod okiem miałem z odcienią żółci, ale to chyba nie był makijaż…