Macie czas i TVP2?

Już na tej stacji zakończył się 10-minutowy program o grypie i szczepieniach przeciw niej. Okazał się wyjątkowo, obrzydliwie ogłupiający. Zachęcał do corocznych szczepień przeciw niej, przy 30-% skuteczności, przy niemałych kosztach takich szczepień. I jeszcze powoływał się na przykład wiadomonacyjnych USA.

1 polubienie

Marzenia. Przecież to tv… Oglupianie ciemnego ludu :rofl:

2 polubienia

Z tego tez powodu od kilkunastu lat,nie ogladam Tv.
Wszystko co mnie interesuje,mam w necie,bez pouczania,jak jest,jak spac,jak sr…c.

3 polubienia

Niewyobrażalne ogłupianie ludzi, i to za ich pieniądze utrzymujące TVP i za ich pieniądze szkodzące społeczeństwu. Zachęcają do corocznych szczepień przeciw grypie, przy 30-% skuteczności.

Jesli chodzi o mnie to juz mowilam: gdzie mam szczepienia przeciw grypie!!! W zyciu sie nie szczepilam. Chyba tez w zyciu grypy nie mialam…

1 polubienie

Dlaczego zawsze piszesz, że “zakończył sie jakiś program”? Napisz czasem, że się ropzpoczyna!

1 polubienie

Napisał, że się zaczyna, ale edytował :wink:

2 polubienia

Tak jak pisze @Bocca-Lupo, aby nie wprowadzać użytkowników w błąd, po zakończeniu polecanego programu edytuję go w takim kierunku, a nie chcę go usuwać, bo często w temacie wypowiadają się w sposób wartościowy PT Użytkownicy.

1 polubienie

Niepotrzebnie to robisz, bo wtedy rodzą się takie pytania, a każdy widzi, o której godzinie zadałeś to pytanie.

1 polubienie

Czas zadania pytania nie rzuca się tak w oczy, jak treść, tytuł. Ktoś ufający w treść tytułu, może zmarnować ileś czasu na oczekiwanie na program, a ten jest już całkiem nieaktualny. Zamiast wielu wprowadzonych w błąd, zadaję sobie niewielki trud edytowania. Jestem wrażliwy na dyskomfort innych.