Macie jakieś zabawne/nietypowe nawyki?

Ty kobieto podstępna!! Kubków w szafie to nawet ja nie chowałem. :grin:

2 polubienia

Bo moja teściowa nie była Twoją teściową :stuck_out_tongue_winking_eye: :upside_down_face: :joy:

2 polubienia

Mam uzasadnione podejrzenia, że na teściowe i tak nie chciałabyś się zamienić. :wink:

1 polubienie

Teraz, to już nie, bo mojej już nie ma :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Banknoty też układam nominałami a przy wyższej kwocie zawijam po 1000 pln by było łatwiej liczyć

1 polubienie

Rzadko zwijam po tysiąc. Większość moich transakcji jest elektroniczno-plastikowo-wirtualna.
Jak padnie prąd, zostanę gołodupcem. :thinking:

2 polubienia

Ale kupując samochod mało kto na przelew pójdzie.

1 polubienie

Trzy lata temu kupowałem i zapłaciłem przelewem. Nie było problemów z kupującym. Nawet tak wolał, żeby potem do banku nie musieć chodzić.

Owszem nietraktowanie ludzi, w tym dorosłych, poważnie.

W Twoim przypadku to zabawne nie jest.

1 polubienie

Ale okazało się bardzo mądre, bo gdybym traktował ich poważnie, i zrobił ludzką karierę, zapewne nie miałbym szans widzieć nieharmonijny, patologiczny gatunek ludzki we właściwym świetle.

Tu mam podobnie.

1 polubienie

Oj najgorzej to w podróży, teraz przy euro to latwiej, ale swego czasu komieczny byl potrfelik wielodzielny albo kilka odrębnych, żeby się to wszystko nie wymieszalo.

Ale wiesz nie każde konto ma przelew natychmiastowy a ludzie się nasłuchali o oszustach.

1 polubienie

Nas się naczytałaś, a sama o sobie zapomniałaś napisać :grin:
A może Twoje nawyki są akurat najciekawsze? :wink:

2 polubienia

Mi staranie się zajmuje najwięcej czasu.

2 polubienia

Po pierwsze skąd masz na to czas i siły a po drugie: perfekcjonistką to Ty nie jesteś z tego wynika :joy:

1 polubienie

Nawet nie mam zamiaru nią być. :joy:

2 polubienia

Wreszcie jest okazja przedstawienia swoich wad jako zalety jak na rozmowie kwalifikacyjnej tylko w milszej atmosferze i bez emocji buzujących w człowieku, że z idiotą rozmawia. A od perfekcjonizmu to tylko hormony się psują a kortyzol zalewa, więc uczę się od Joko.

1 polubienie

@harmonik Gdybyś traktował innych ludzi poważnie być może zrobiłbyś karierę albo chociaż zarobił odpowiednią ilość pieniędzy dzięki czemu miałbyś realny wpływ na rzeczywistość… A może nie zrobiłeś kariery/ nie zarobiłeś szmalu bo Ci się nie poszczęściło/nie przyłożyłes się i teraz wymyślasz różne ciekawe uzasadnienia. Ruszyłeś z jakimś konkretem czy nadal tracisz swój i nasz czas?