A jak samopoczucie ogolne?
U mnie tez synoptycy ostrzegaja, wichury beda. Poza tym zima w normie, na polnocy i polnocnym zachodzie wieje, w aporenejach i Sierra Nevada snieg a w srodziemiomorzu w nocy+7, w dzien do +20. I paskudne mgły.
Juz po 3 stycznia byla robiona ale nadal kibluję w szpitalu
śnieg od tygodnia zalega. Ale to nie jest prawdziwa zima.
Wypuszczą dopiero wtedy, gdy będziesz taki w miarę samodzielny i nie będzie Ci nic zagrażało. Wytrzymaj. Wiemy, że szpitalne łóżka są okropnie niewygodne a jedzenie też mogłoby być smaczniejsze, ale… jakoś wytrzymaj.
Od piątku sypie. Totalny paraliż
Jestem juz w miare samodzielny ale hemoglobina troche za nisko choc podobno juz ok i temperatura mnie czymie
No to jeszcze potrzebujesz fachowej opieki. Jeszcze trochę. Potem, to już “z górki”.
Taki plan
W zimnie człowiek się lepiej konserwuje. Podobno są plany zamrażania ludzi śmiertelnie chorych i potem odmrażania. Ale kolega nie jest śmiertelnie chory to chyba odpada…
Ja juz na drodze do zdrowia podlaczyli kilka dodatkowych rurek i ma być git
może to te ksenony, azoty i ciekły tlen, żeby zamrozić. Uważaj, może to doświadczenia na tobie…
No chcieli na mnie testowac ale powiedzialem nie
Na sam widok zaczelam miec dreszcze…
przeceny są…
Sweterkow to mam duzo, cieple slarpetki tez się znajdą. Ale ja zimna nie lubię
Z zimna czy z grozy ?
Jedno i drugie…
Na szczescie do Polski dopiero pod koniec marca. A pozniej na grzybobranie we wrześniu.
Śniegu jest u mnie tyle, co przysłowiowy kot napłakał. Nawet nie musiałem odśnieżać chodnika przed domem, samo spłynęło. Natomiast znajomy mieszkający 50 km dalej wczoraj lepił z dziećmi bałwana, więc wierzę Wam na słowo, że gdzieś ta zima jednak jest …