Znajomosc dojazdu to zasluga wnuczki?
Dziś angielski. Powinni dać radę.
Wnuczka na razie pasjonuje się Psim patrolem.
Harry Potter to czas mojej córki. Aby mieć z nią wspólny temat do gawędzenia przeczytałem równolegle cztery tomy. Potem córka przerzuciła się na wydania po angielsku i ja już nie mogłem jej towarzyszyć. Zresztą i tak mnie to już znudziło.
bohatersko nie czytalam. a film obejrzalam jeden i to chyba byla trzecia czesc? nie dalo sie wykrecic.
To czytanie wcale nie było takie przykre. Rowling ma dobry styl (i tłumacz też się spisał), przyjemnie się czyta. Dowodzi to swoimi kolejnymi książkami pisząc pod pseudonimem.
Kilka tomów w wersji filmowej też obejrzałem, głównie podziwiając efekty specjalne.
Dobrze wiedziec
@okonek Mój mąż lubił filmy z Potterem: oglądaliśmy razem. Sama bym się nie zainteresowała…
Jakos Potter nie zmiescil sie w moim grafiku.
Ale jak twierdzicie, ze fajne to mam cel w zyciu
@okonek To nie jest tak że musisz… Jeśli chcesz… Film całkiem przyjemnie się ogląda. Jeśli chodzi o filmy fantasy to najbardziej lubię film “Gwiezdny pył” i serial “Wiedźmin” te dwa polecam.
To teraz się przyznajcie, kto jej nie kupił na bazarze.[żart]. A ja jeszcze taka głupia byłam, że myślałam, że posiadanie matury to norma
Na Gorniaku (taki bazar z tradycjami w Lodzi) to sie kupowalo kalasznikowa z wiaderkiem nabojow
Ile wtedy w swiat poszlo falszywych dolarów? To sie FED nie doliczy.
Dziś geografia była.
Wiem, Młody zdawał
Ogarnął?
Mam nadzieję. W końcu ma ojca geografa.
Uczą się a potem jadą
Mial pewnie stresa
GPS dales mu na maskotke?
Mamy i przydała się, A te dzisiejsze , gdy matematykę zdajesz przy 30% to ku…a jakiś żart.
Nie przesadzaj. Matura obecnie nie wymaga zapamietywania nieistotnej wiedzy. Od tego sa smartfony f😇