Na serio…NIC nie rozumiem.Wiec chyba nie dotyczy.
Bo to żart DLA GRUBASKÓW!
Grubasy będą mieli przesrane nawet podczas epidemii zombie. Jako osoby tłuste i powolne będę ginąć pierwsi.
Jestem na diecie
Właśnie zjadłam pół tabliczki czekolady, popiłam ‘kapuczino’ z mg i wszamalam kilka herbatników
Dopoki nie spadam z łóżka z dwóch stron to jestem szczupła
Jak będę chciała poćwiczyć hula hop, wezmę je i okaże się, że ono (to kółko)… pasuje, to wtedy się zastanowię
Za to kto nie ma brzucha ten słabo r…
Mam czy nie mam ale zawsze na jakiejś jestem - raz żeby przytyć a raz żeby schudnąć
Dobre!
Ja najczęściej na obrotowej . Gdzie sie nie obróce tam coś zeżrę…
Bo tak : jak powiedzieli ze objawem virusa jest brak smaku, razem z kolezanką zaczelysmy testowac czy mamy smak. Raz kanapexzkę, raz seniczek i tak caly dzien. Bo kto wie moze wlasnie stracilysmy smak?
To natychmiast muszę sprawdzić jak u mnie z tym smakiem. Masz rację. Z covidem nie ma żartów. Trzeba sprawdzać
O widzisz! Ja tez tak pilnuje zeby sie nie rozchorowac.
Chyba jestem jeszcze zdrowa. Smak chałwy na razie odczuwam normalnie. Jak skończę, to sprawdzę czy snickers smakuje tak jak zawsze.
Śliwki, banan,płatki czekoladowe,kabanos…smakują jak zawsze a nawet bardziej
To ewidentna oznaka zdrowia. Powinnaś nadal tak skrupulatnie testować. Ja też to zrobię. Ihtiel świetny pomysł podsunęła
A teraz po tej chałwie kabanos jakoś dziwnie mi smakuje. Muszę wziąć drugiego, żeby się upewnić, że na pewno nie tracę smaku.
Koniecznie