Widzę, że ten temat sobie żyje własnym życiem (141)
Też tak mam.
Myślę, że sporo kobiet zaczyna akceptować swój wygląd i widzą swoją urodę.
W młodym wieku jakioś więcej kompleksów chyba się ma.
Chyba omyłkowo coś do mnie napisałeś, bo ja nie wiem o co chodzi z tym 140.
Do Ciebie niechcący, ale zobacz na te cyferki po prawej stronie.
Ok już wiem o co chodzi😃
się na trzaskało tu komentarzy.
Bardzo poważny temat.
Trochę tez i gust się zmienia. Kiedyś nie cierpialam swoich piegow, teraz je uwielbiam i staram sie ich nie zakryc
Takie ślicznotki potrzebują tylko słońca i tlenu do makijażu.
Zaczerpnięte z autopsji
Dzisiaj pierwszy raz w życiu skusiłam się na rozświetlacz (a właściwie to głównie promocja w rossmannie 1+1 na kosmetyki tej firmy mnie skusiła). Nie mam doświadczenia z takimi kosmetykami i używam tylko pod łuki brwiowe i na wewnętrzny kącik oka, więc też wybrałam bardzo delikatny. AA wings of color, rozświetlacz “precious highlighter”. Inny b delikatny, który ostatnio widziałam, był z miya (taka nazwa, w niektórych hebe mają, ale produkują głównie kosmetyki pielęgnacyjne). Oba mają bardzo przyjazne składy, bez żadnych (potencjalnie) podejrzanych składników
Że tak pozwolę sobie znowu odświeżyć ten temat
@anon80021811 z rozświetlaczem chyba to samo, co wyżej, mogę polecić, zwłaszcza ze względu na promocje na kolorówkę teraz w rossmannie i na promocję 1+1 na tę firmę.
Kupiłam dziś, spodobał mi się bo faktycznie delikatny jest, więc dzięki za polecenie. Tak dużo ich na rynku, że trudno się połapać.
Tego z Lovely wcześniej mi polecanego niestety nie było, chyba wykupiony.
@vera223 dzięki za info
Niech ten wątek żyje!
No to, ten…przy okazji tego rozświetlacza znalazłam też mega fajny tusz tej samej marki.
A mój wcześniejszy ulubiony tusz to był nadający objętość z benecos.
Lubię mocniejsze tusze, ale niesklejające.
Jak ktoś teraz poda swój ulubiony tusz do rzęs, dostanie serduszko
@vera223 ja od dłuższego używam tego i jestem bardzo zadowolona.
Zwykły produkt, ale spełnia zadanie .
Gadać co macie z promocji w Rossmannie ?
Do 30-tego mozna kupić make-up 50-60 % taniej 1 Ja pozbyłam się tam już ok 200 zł, zrobiłam mały zapas plus kupiłam rzeczy które kosztowały 60 zł a teraz sa po np. 29. Spieszcie sie kupować !
Ja mam z równolegle istniejącej (nie wiem, czy jeszcze jest) promocji 1+1 na AA wings (też kolorówka) wspomniany wyżej rozświetlacz i tusz do rzęs. Rozświetlacz-ok.35 pln, a tusz-30 pln miałam za darmo
Wyprzedaż która jest do 30-tego jest raz do roku. Mówią o niej wszystkie vlogerki makeupowe bo to najlepsza gratka, można kupić b.tanio niemal wszystko.