Macie kredyty? Mieliście lub będziecie mieli?
Macie.
Na ile lat?
Jeszcze 3 latka.
Aha. Nie ma tragedii.
Nie wykluczam ale obecnie,czysto.Mialem kiedys chyba trzy razy ale to raczej byly drobiazgi.Raz na remont,raz na wakacje…
Na nowy telefon wystarczyło
Pochwal się.
Jest 3 razy tańszy od tego Samsunga, który mi czasem fiksuje (dotyk home się zbiesił), ale parametry za 500 zł ma dobre. Oppo.
Zastanawiałem się kiedyś nad tą firmą ale wybrałem bardziej sprawdzoną. Niech ci dobrze służy.
Sprawdziłam co i jak, lepszy od xiaomi.Szczerze polecam, dokupiłam jeszcze pamięć zewnętrzną za 64 zł i jest cacy.
I na firanki zostało mamżonek mi fona kupił.
Dobry mąż.
Ja w przyszłości chyba postawie na Motorolę g8 power albo coś podobnego. Płatność z góry bo to do 1000 zł ino.
Już za 699zl kupisz, pojemność akumulatora taka jak u mnie, ale 5G nie obsłuży.
nie mam kredytów
moim zdaniem zachowanie prezydenta jest zalosne
typu odwrocenie kota ogonem i zaprzeczenie bycia psem ogrodnika - ma akcje? i dostep do informacji uprzywilejowanej?
kredyty konsumpcyjne? u mnie to bylo na sprzet grajacy marki sharp
Mój też nie obsłuży 5g. Komu to potrzebne?
Myślałam, że Tobie. Ja też jestem z tego taniego zadowolona, może amoled brakuje, ale coś za coś.
Amoledy są już droższe. Pożytek z nich taki że mają lepszą jasność i kapkę bardziej oszczędzają energię. Pozwalają też mieć bajery wyłączonym ekranie np. zegar.
Nie musisz mi tłumaczyć, ja nadal mam tego Samsunga edge 6s, i J5, oba modele mają amoledy.
potrzebne jest w tloku
precyzja odbioru