Mam i ja

Pozdrawia was Omikron. Pozytywny.
Dobrze że zapas browarów zrobiłem wczoraj.
Zdrówko!
:beer:

4 polubienia

Życzę byś lekko przechorował i szybko wyzdrowiał

6 polubień

Dzięki.

No to towarzystwo na weekend masz zapewnione. :pleading_face:
Zycze lekkiego starcia z przeciwnikiem.

6 polubień

Zaraziłeś się od @Nunu ?

2 polubienia

Ja się zaraziłem od mamy i siostry.

4 polubienia

A nie musisz iść z nowym towarzyszem pod kołderkę?

2 polubienia

Nie martw się Devil. Przeczytałam dzisiaj, że testy nie oddają prawdziwych liczb zakażonych i że omikron dopadnie ok. 30 milionów Polaków. Wcześniej czy później dołączymy do Ciebie.

5 polubień

Ale jestes chory czy tylko dwie kreski ? Xd

Też tak myślę, ze przy tej zaraźliwości to nikogo omikron nie ominie. Tylko niektorzy nawet o tym nie będą wiedzieć.
U mnie od czwartku bez maseczek na zewnątrz. Widac kto mial sie zarazic to się zaraził i zachorowal.
Reszta zyje w blogiej nieswiadomosci niczym nietestowane koty Sroedingera.

1 polubienie

Nagrode za urodzenie dziecka przez mezczyzne juz zlikwidowali.

3 polubienia

Obyś łagodnie to przeszedł. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia.

5 polubień

U mnie od wtorku można bez maseczek chodzić po mieście.

3 polubienia

Omikrona wszyscy przechodzą łagodnie. Zobacz ile jest zakażeń a ile zgonów. Luz

2 polubienia

Czyli powoli odpuszczaja.
Dużo zaszczepionych u Ciebie? Bo u mnie to chyba tylko troche swiezych (niedoszczepionych) ozdrowiencow i dzieciaki do 5 roku zycia zostały.
A sadze, ze ludzie tak szybko z maseczek nie zrezygnują, nawet na ulicy. Na razie, jak podawali u mnie w dzienniku, wykryli w Holandii mutacje HIV (AIDS), ponoc bardziej zarazliwa, ale lepiej reagujaca na leki antywirusowe. Naukowcy jak wykryli źródełko finansowania to tak latwo nie odpuszczą, jeszcze gotowi szczepionkę wymyslic?

2 polubienia

Ja też jestem na coś chory, ale nie mam pewności, że to koronawirus, a akurat byłem umówiony na trzecią dawkę szczepionnki na jutro.

2 polubienia

Zrób se test

3 polubienia

Nie śledzę statystyk. Ale sporo. Mnie przyszło powiadomienie na telefon, że 15 lutego wygasa mi ważność szczepionki. Muszę w miarę szybko wziąć trzecią dawkę.

2 polubienia

Smutna wiadomość

Pociesze Cie,łagodniej sie przechodzi niz delte.ja zaliczylam oba.

2 polubienia