Pozdrawia was Omikron. Pozytywny.
Dobrze że zapas browarów zrobiłem wczoraj.
Zdrówko!
Życzę byś lekko przechorował i szybko wyzdrowiał
Dzięki.
No to towarzystwo na weekend masz zapewnione.
Zycze lekkiego starcia z przeciwnikiem.
Zaraziłeś się od @Nunu ?
Ja się zaraziłem od mamy i siostry.
A nie musisz iść z nowym towarzyszem pod kołderkę?
Nie martw się Devil. Przeczytałam dzisiaj, że testy nie oddają prawdziwych liczb zakażonych i że omikron dopadnie ok. 30 milionów Polaków. Wcześniej czy później dołączymy do Ciebie.
Ale jestes chory czy tylko dwie kreski ? Xd
Też tak myślę, ze przy tej zaraźliwości to nikogo omikron nie ominie. Tylko niektorzy nawet o tym nie będą wiedzieć.
U mnie od czwartku bez maseczek na zewnątrz. Widac kto mial sie zarazic to się zaraził i zachorowal.
Reszta zyje w blogiej nieswiadomosci niczym nietestowane koty Sroedingera.
Nagrode za urodzenie dziecka przez mezczyzne juz zlikwidowali.
Obyś łagodnie to przeszedł. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
U mnie od wtorku można bez maseczek chodzić po mieście.
Omikrona wszyscy przechodzą łagodnie. Zobacz ile jest zakażeń a ile zgonów. Luz
Czyli powoli odpuszczaja.
Dużo zaszczepionych u Ciebie? Bo u mnie to chyba tylko troche swiezych (niedoszczepionych) ozdrowiencow i dzieciaki do 5 roku zycia zostały.
A sadze, ze ludzie tak szybko z maseczek nie zrezygnują, nawet na ulicy. Na razie, jak podawali u mnie w dzienniku, wykryli w Holandii mutacje HIV (AIDS), ponoc bardziej zarazliwa, ale lepiej reagujaca na leki antywirusowe. Naukowcy jak wykryli źródełko finansowania to tak latwo nie odpuszczą, jeszcze gotowi szczepionkę wymyslic?
Ja też jestem na coś chory, ale nie mam pewności, że to koronawirus, a akurat byłem umówiony na trzecią dawkę szczepionnki na jutro.
Zrób se test
Nie śledzę statystyk. Ale sporo. Mnie przyszło powiadomienie na telefon, że 15 lutego wygasa mi ważność szczepionki. Muszę w miarę szybko wziąć trzecią dawkę.
Smutna wiadomość
Pociesze Cie,łagodniej sie przechodzi niz delte.ja zaliczylam oba.