To straszne.
Pora umierać. Za chwilę pojawią się choroby przewlekłe. Hajs zamiast na wódkę pójdzie na lekarzy i lekarstwa.
Po co to życie? Przecież to jest śmiertelna choroba przenoszona drogą płciową. Zawsze kończy się tak samo. Chciałem dać się skremować ale do urny flaszka się nie zmieści.
Urne jak trumne mozesz sobie zamowic w dowolnym wzorze i kolorze.
W wielu krajach moglbys kazac sie rozsypac w gorzelni ![]()
Spanie już tylko w pozycji horyzontalnej… bo nie znasz godziny ![]()
Jakby to było 36 lat do 100, to też żaden problem. Człowiek nie żyje by tylko jeść czy pić. Z nudów można butelki pomyć i pomyśleć gdzie je sprzedać, by było na kino czy książkę, albo komuś sprezentować do soków. Miałbyś huczną wybuchową kremację od oparów, byłbyś ostatnim zkremowanym w domu AS Radość. Urna nie potrzebna jak jest butelka, można się w niej zabalsamować dla pokoleń
Diabły nie dżiny, nie mieszkaja w butelkach. Najwyzej obok butelek. ![]()
Już 36? Ostatnio miałeś 32, 33? No przynajmniej kojarzyłem że tak pisałeś xd
To za chwilę czterdziestka xd nie pasuje do ciebie ta czwórka z przodu
Bo stary jestem tylko na dowodzie.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Czas Ci umierać ![]()
Spełnienia najskrytszych marzeń życzę.
Nie pamiętam dokładnie, ale sztuczna inteligencja ponoć orzekła, że wg DNA długość życia człowieka to jakieś 38 lat. Moim zdaniem może być w tym ziarnko prawdy, bowiem wiek 40 lat kojarzony jest z kryzysem wieku średniego tak, jakby w człowieku przekręcił się jakiś licznik.
Tp popatrz na ten areopag staruszkow rzadzacych Chinami, czy szykujacy sie do objecia wladzy w USA ![]()
![]()
![]()
Jezu ![]()
Nie dygaj. Będzie…gorzej.
Też bym tam zrobił.
Nie lepiej z gwinta pociągnąć? Mniej się wyleje.
Szampana z gwinta?
Bąbelki nosem puszczać będziesz ![]()
No wlasnie to chcialam napisac. Kolego @Devil po wypiciu szampana z gwinta to wzdecie murowane.