Zdarza mi się nieczęsto że zrobię coś do zjedzenia, i potem to oglądam ze 2 dni. Dlatego słucham się swego organizmu
Cześć! Zaczynam przerwę… ![]()
Jakies dobre,czerwone wino…Niestety,teraz az do urlopu za 12 dni,pracuje bez przerwy.
A może w twoim przypadku chodzi o działanie tarczycy?
Dzisiaj TYLE w mediach o tym mówią
-kobiety tyją przez niedoczynność,a panowie może chudną przez nadczynność??
Mam ochotę trochę pobiegać, ale mam złamaną nogę ![]()
Glodnemu zawsze ten chlebek na mysli…Co nabroilas,he? ![]()
Coooo?
biedactwo, co sie stalo?
Ty już wiesz Birbuś, dzięki za telefon ![]()
Rymsnęłam na ostatnim schodku okonku.
Jeszcze zdążyłam na marsz tóg pójść i tak tę nogę sforsowałam, że nawet mi nie mów…
To Ty musialas chyba bardzo sie spieszyc albo schody byly jak w lodzi podwodnej…
Ja to mam jednak szczescie…Przez cale zycie nigdy nic nie zlamalem choc na rowerze jezdze w stylu S.Szozdy a w pilke gralem ze 20 lat…
Kuruj sie i…pamietaj czego Ci swiatecznie zyczylem ![]()
ja tez nie tak dawno przelezalam dwa miesiace w gipsie przez schody - nie dosc, ze zlamanie to jeszcze naderwane sciegno.
trzymaj sie i nie daj nudzie, bo jak czlowiek ma klopot z chodzeniem to cholery mozna dostac.
Ja się zawsze bardzo śpieszę i pod nogi nie patrzę w dodatku, jak ten struś pędziwiatr lecę przed siebie ![]()
I teraz mam za swoje.
No i pamiętam a jakże, dzięki, duża buźka ! ![]()
Pamiętam dokładnie okonku jak o tym pisałaś.
Prawda, już bym wolała z ręką mieć kłopoty (lewą !
) , bo zawsze tą drugą coś tam zrobisz.
A tu bryndza, nawet wyjść nie można normalnie, tylko kuśtykam jak ostatnia sierota ![]()
Aszka…![]()
Mam ochotę jechać gdzieś odpocząć ale nie ma na to szans na razie …
Boli… ![]()
Masażem można zlikwidować trochę ból, poprawić krążenie, wyleczyłam masażem wczoraj nogi własnej matki, ale u niej to reumatyzm… ból pojawia się i znika, ale zaraz Ty masz gips…hmmm ?
pilnuj tylko czy nie puchnie.
a na bol to dwie metody - albo procha, albo sete - to drugie odradzam, bo moczopedne.