To 1 stycznia 2035 rok. Wtedy mają zakazać sprzedaży aut spalinowych. Dla mnie to koniec motoryzacji.
https://moto.pl/MotoPL/7,175394,28561174,koniec-samochodow-spalinowych-na-drogach-europy-kiedy-nas-to.html#s=BoxMotImg2
Jeżeli dożyję, to najwyżej wózkiem elektrycznym będę się poruszał z pampersem w gaciach…
A ja raczej nawet nie wózkiem a na balkoniku.
Mam to gdzieś…
Tylko rower!
No chyba ze mnie coś rozkołysze
Wtedy będę kibicem w kapciach
Rower kocham ale kolego nie wszędzie się da rowerem. Chętnie bym do pracy dojechał rowerem ale mam kilka przeszkód. Najpierw odległość i droga szybkiego ruchu. Póżniej miejsce by rower zostawić. Nie wyobrażam sobie tachać go na 3 piętro. Myślałem by jeździć rowerem miejskim a auto parkować na granicy miasta… nie ma parkingu i rowery miejskie są tak ciężkie że nie da się tym jechać.
Prawdziwy koniec świata będzie, jak piwa zabraknie…
Ten będzie wcześniej.
Koniec świata to miał być jak pojawiły się pociągi. Niektórzy wielebnu straszyli że to wynalazek szatana, a krowy na polach w pobliżu torów przestana dawać mleko
Ale wiem,oczywiście!
Żartowałem…
Ale skoro tak bardzo samochód jest Ci potrzebny,dlaczego"zasilanie" ma dla Ciebie takie znaczenie?
Ja tez kiedys nie chcialem likwidować pieców bo kochalem palenie w nich i ten rodzaj ciepła…Ale to tyle czasu pochłaniało…
I teraz mam to z głowy.
Tylko ze w świecie sie tak namieszalo ze gaz nie gwarantuje dzisiaj ciepła…Kto wie co bedzie za pol roku?
Wiem, tyle że samochody elektryczne na tą chwilę cofają nas w rozwoju. I nie chronią przed krwawymi surowcami.
Nie przejmuj się. Do roku 2035 Europa ma sporą szansę zbiednieć na tyle, że przeciętnego człowieka na samochód i tak nie będzie stać. Żadna tragedia, całkiem możliwe że sam pamiętasz czasy kiedy to było normalne i i tak warto było żyć…
Nie chodzi o napęd a o cenę. Auto klasy którym jeżdzę kosztowało by z 200 tyś nowe. No używka inaczej
Teź tak myślę. Więc wrócimy do początków 20 wieku?
Weź mnie nie załamuj…
Aaa…
No ale…Jak dzisiaj być prorokiem w kwestiach finansowych,tyczących sie nastepnej dekady???
Najgorsze jest to ze piwo jako niliczny z alkoholi ma termin przydatności.
A w samochodach miała zabijać szybkość 100km/godz.
dwu letnia pensja lepiej?
Komuniści mają wrócić do władzy, czy anarchiści się dorwą? Czy PiS ma objąć światową władzę?
Zabija i 40/h. Ale po udeżeniu