To nie uderzać… ![]()
Dozyjesz, medycyna robi postepy, przeszczepią Cie do lazika i jeszcze na Marsa polecisz.

Ja mam za sobą lata wczesne,90-te i operowanie milionami.Nigdy juz milionerem nie będę ale wrazenie zostało ![]()
W 1986 zarabialem trzykrotną średnią krajową…Wychodzi na to ze sam siebie rozpieściłem…
Ja za chwilę będę .
Ani nie są ekologiczne.
Oczywiście że nie. Za 30 lat będzie ludzkość szukać czegoś alternatywnego i odkryje diesla…
hahaha!! Dobre.
Można też takie wózki na drogi, jak kolejowe drezyny ręczne. Czasy Jaskiniowców nadchodzą… jabababa duuuu…!!! ![]()
A takiego steka z brątozaura byś nie zjadł?
Z brontozaura? Czemu nie. Byle samemu nie zostać takiem stekiem dla tyranozaurusa…
Ale oni mieli insekta po kilo żywca.
Wystarczą "pacyfisci"rodem z Francji i Niemiec.
Pod ruskim butem jedyne czego nie bedzie brakowac to pluskwy i wodka.
I ta cała antifa.
No przecież to taka stymulacja, żeby wyjśćze strefy komfortu już dziś. A do strefy komfortu mieszkańców Ukrainy weszło to towarzystwo, które wywiozło im pralki do siebie. ![]()
Ale u nas? Masz taką wiedzę? bo ja pracuję w firmie w której jestem… jedynym Polakiem
Taki brontek to i pchly wielkosci kozy mogl miec
A wczesniej?
Jak się II wojna skończyła, to na zachód od Wisły zabrali wszelkie tory kolejowe i przewody wysokiego napięcia, Niby do pozłocenia i wyprostowania w ramach bratniej pomocy, ale do dziś nie oddali… ![]()
Właśnie o takich pchełkach pisałem…
Da sie zawekowac ![]()
Odsuwając żarty na bok to sytuacja dzisiaj jest tak nie stabilna że czort wie co się jeszcze wydarzy ale na pewno PiS właściwie prezes światem rządził nie będzie
Harmonijnie… ![]()
Dawno nie widziałem już tego określenia wracają wspomnienia