To nie uderzać…
Dozyjesz, medycyna robi postepy, przeszczepią Cie do lazika i jeszcze na Marsa polecisz.
Ja mam za sobą lata wczesne,90-te i operowanie milionami.Nigdy juz milionerem nie będę ale wrazenie zostało
W 1986 zarabialem trzykrotną średnią krajową…Wychodzi na to ze sam siebie rozpieściłem…
Ja za chwilę będę .
Ani nie są ekologiczne.
Oczywiście że nie. Za 30 lat będzie ludzkość szukać czegoś alternatywnego i odkryje diesla…
hahaha!! Dobre.
Można też takie wózki na drogi, jak kolejowe drezyny ręczne. Czasy Jaskiniowców nadchodzą… jabababa duuuu…!!!
A takiego steka z brątozaura byś nie zjadł?
Z brontozaura? Czemu nie. Byle samemu nie zostać takiem stekiem dla tyranozaurusa…
Ale oni mieli insekta po kilo żywca.
Wystarczą "pacyfisci"rodem z Francji i Niemiec.
Pod ruskim butem jedyne czego nie bedzie brakowac to pluskwy i wodka.
I ta cała antifa.
No przecież to taka stymulacja, żeby wyjśćze strefy komfortu już dziś. A do strefy komfortu mieszkańców Ukrainy weszło to towarzystwo, które wywiozło im pralki do siebie.
Ale u nas? Masz taką wiedzę? bo ja pracuję w firmie w której jestem… jedynym Polakiem
Taki brontek to i pchly wielkosci kozy mogl miec
A wczesniej?
Jak się II wojna skończyła, to na zachód od Wisły zabrali wszelkie tory kolejowe i przewody wysokiego napięcia, Niby do pozłocenia i wyprostowania w ramach bratniej pomocy, ale do dziś nie oddali…
Właśnie o takich pchełkach pisałem…
Da sie zawekowac
Odsuwając żarty na bok to sytuacja dzisiaj jest tak nie stabilna że czort wie co się jeszcze wydarzy ale na pewno PiS właściwie prezes światem rządził nie będzie
Harmonijnie…
Dawno nie widziałem już tego określenia wracają wspomnienia