To taka celowa prostacka zagrywka
Tramal jest syntetycznym opioidowym lekiem przeciwbólowym, paracetamolem też nikt głowy nie leczy. Większość ludzi chyba o tym wie.
Może zrobić dla lekarzy testy. Jak kierowcy. Albo posiadacze broni.
Niczego.
Ja tylko odpowiadam na Twoja"radość"
Kosmetyka. Tu by sie badziej przydal jakis specjalista od reanimacji. O ile jeszcze a sie cos z tym trupem zwanym sluzba zdrowia zrobic.
Ale to i tak lepiej niż poprzednik. Moze by tak od razu, żeby Dudzie glowy nie zawracac wymienic ministrow od nieuctwa i wojny?
To Duda coś robi poza podpisywaniem co mu prezes każe i głoszeniu średnich przemówień?
Nie wiem co robi Duda.
Nawet wycieczka do Korei mu sie nie udała bo tajfun. A Barbie juz sobie nowe kiecki zamówiła…
Nie zawężaj działalności, bo pan prezydent jeszcze rapuje i walczy . Nie pamiętasz o walce z ostrym cieniem mgły?
Wystarczy taki jeden Devil w klasie i już to jest najgorszy zawód…
To zwracam honor nasz prezydent to człowiek orkiestra
@joko i uczy sie, cale zycie sie uczy…
i kiedy nie lecę to ja też się uczę. Rany, ile my mamy wspólnego
Tylko tak głową nie kiwam…
To na dobranoc, bo mi się z parą prezydencką skojarzyło i NEO-NÓWKĄ
Mieszkający w Walencji mężczyzna, którego rzekome zwłoki poddano sekcji, ożył w trakcie autopsji.
Więcej: https://wiadomosci.radiozet.pl
To niedaleko mnie, ale nic nawet w lokalnych wiadomosciach na ten temat nie slyszalam.
O to samo można zapytać nauczycieli - mogą uczyć? tramwajarzy - mogą wozić ludzi? zwykłych kierowców- mogą prowadzić prywatne aut?
Dzisiaj też są. Spróbuj załatwić szpital bez hm… koniaczku
Nagonka na lekarzy miala byc jednym z elementów kampanii wyborczej. Może w kontekście Tomasza Grodzkiego i ukryciu przekrętów poprzednich ministrow kawalera maltanskiego Szumowskiego i superkatolika Radziwiłła?
Ale nie wyszło.
Inna sprawa, ze z ta cyfryzacją Polski to cieniutko. Bo wlasciwie sprawy by nie bylo, gdyby nie afera prawie jak z zakopanym wczesniej przypadkiem pegasusa. Dane wrazliwe w ogole nie sa zabezpieczone, systemy w opiece zdrowotnej, energetyce, gazownictwie czy bankowosci dziurawe , ze kot z podniesionym ogonem przejdzie, a do tego pracujące z opoznieniem. Od czerwca nie moge się doczekać e-faktur. A zlecenie platnosci to na piechotke jako kurier miedzy dostawcą a bankiem…
Starsi i nie tylko starsi z obledem w oku - w dniach wyplaty w oddzialach banku szaro od ludzi, bo kazdy chce gotówkę, choć co mnie zaskoczylo - nawet w osiedlowej piwiarni, gdzie raczej jak nie znasz baluckiego slangu to nie wchodz terminal mają i kartą lub telefonem zapłacisz.
Panoptikum.
Ja nie wiem, czy po prostu na niego haka nie szukali? A on sie dał wypuscic w maliny?
To znalazkam w necie
łys dys…, łys dys…
Może to pozory, że coś robiom i że nawet ministr może oberwać…dla gawiedzi pozory, coby się ciszyła … A teraz spróbuj człowieku mieć deprę, jak część nauczycieli to pewnie bez leków by tego braku wychowania i zdziczenia nie wytrzymała. Zadziwiające, że kiedyś by do głowy nikomu nie przyszło, że to szkoła ma nauczyć a nie dziecko się nauczyć