Maskaradę.
Ale ja nic nie ciąglem. Powiedz mi co o mnie wiesz? Wiesz jak mam na imię? Gdzie mieszkam? Nie. Więc nie rozumiem o co ci teraz chodzi. W sumie imię podawałem chyba… Nie pamiętam
Oszust
Ale myślisz że jestem prawakiem?
Udajesz kogoś innego
Wpadles w jakąś paranoja XD to napisz kim jestem naprawdę i ile mam lat. Jak myślisz
Chooj mnie to obchodzi. Graj dalej
Eeee co za ludzie… Żartować nie można
Mogę Ci coś napisać jeszcze o sobie? Daj znać jak tak.
Bzdura,sa tak samo uwiazani roznymi sojuszami zobowiazaniami,no i zadluzeniem
No moze Korea polnocna,chociaz i o i korzystaja z pomocy innych,moze nieoficjalnej,ale jednak.
Miałem na myśli suwerenność polityczna. No taki Putin może chyba robić u siebie w kraju co chce bez patrzenia na świat jeżeli nawet Ukrainę zaatakował czy więzi marynarzy
Narazienie wychodzi to poza ,dopuszczalne’'ramy.
Niestety,ale nie ma calkiem suwerennych panstw.
Jedynie ten duzy moze wiecej.
Nie mam na myśli odrazu robienie czegoś złego przez takiego Putina. W krajach Unii na trzeba się liczyć z jakimiś europejskimi normami standardami przepisami itp przy ustalaniu czegoś u siebie a nawet unia narzuca krajom członkowskim jakieś zasady. Ile tego jest w Polsce za rządów PiS że zajmuje się czymś jakas Unijna instytucja i bada czy jest ok bo pis robi coś za odważnie… A taka Rosja? Nie ma nad nią kogoś kto decyduje czy rząd może coś zrobić albo co ma zrobić…
Coz stworzono unie i bardzo dobrze,tyle ze niektorzy nie moga pojac,ze poszczegolne kraje w tej instytucji spadly do rangi wojewodztwa.
Czy wojewoda moze robic cokolwiek,na przekor rzadowi?
Wiem wielu by sie marzylo brac kase z unii,ale zeby robili co tylko im sie zamarzy.
Czy w Polsce nie kontroluje sie jak wydawana jest kasa budzetu ?
To sa dotacje celowe i nalezy je kontrolowac.
I podpisujac akces wejscia do unii,zgodzilisny sie na to.
Wojowoda to akurat mianowany przez premiera więc normalne że jest pod rzadem. Ale nikt nie ma nic przeciwko Unii. Jednak wejście polski do uni w 2004 roku nie każdemu się podobało właśnie dlatego też że utraci pewnie trochę niezależności ale przecież ci którzy byli za to i teraz są za chyba.
Za wejsciem do unii,glosowala znakomita wiekszosc polakow.
A Polska to nie prywatny folwark,zadnej z grup spolecznych,czy politycznych,a juz napewno nie mniejszosci.
To zei sie nie podoba,maja do tego prawo,ale musza sie podporzadkowac isniejacemu prawu i dyrektywom unijnym.