Marsz Powstania warszawskiego

Nie rozumiesz mnie a nie wiem jak ci to napisać XD nie jestem korwinistom. To wy uważacie że jeżeli jesteś za lewica to mam obrażać prawicę a jeżeli jestem za prawica to mam być faszysta i atakować obce mniejszości czy coś… Dziwne jakieś myślenie… Nie. Nie znam języka mimo że mieszkam za granicą od małego… :rofl: Ni rozumiecie chyba że może być człowiek który patrzy na wszystko bez takich podziałów jak wy tutaj. Pisałem że nie popieram prawicy jeżeli chodzi o wyjście z Unii czy jeżeli chodzi o coś w stylu że Polska dla Polakow. Ale zagłosował bym jak bym mógł na takiego Korwina bo na kogo jak nie na PIS? Na totalna opozycję?

Ty jesteś nienormalny wiesz? Jak chorągiewka. Pisanie dla pisania. Nie masz własnego zdania, poglądów. Nie potrafisz bronić własnych wypowiedzi. Nie wiesz o czym piszesz.

I jak to możliwe że będąc prawie dorosłym nie znasz niemieckiego? A szkoła, znajomi? Trzymaja cię w klatce? Ja wiem że w Niemczech są polskie getta, kościoły sklepy ale bez języka przez tyle lat?
Urzekła mnie twoja historia. Albo kłamiesz albo masz problemy zdrowotne.

I znowu. To ty uważasz że trzeba mieć własne zdanie, głosować na lewicę a na patriotów i narodowcow mówić faszysta. Ja jestem tolerancyjny na wszystko, a wy macie jakieś ograniczone myślenie, że jak to to tego nie… Nie mam nic przeciwko lgbt i nie mam nic przeciwko muzułmanom i nie mam nic przeciwko marsza narodowcow… Wykracza to poza twoje rozumowanie :rofl:? :rofl:

Tak bo to głupie. Wszystko ci sie yebie.
Nie masz nic przeciwko temu wszystkiemu. Tolerancja na wszystko :wink:

Wpadłeś bracie. Odpocznij, ułóż sobie w głowie pewne rzeczy.
Z tym niemieckim to grubsza sprawa;)

Spadam. Do potem.

Przecież ja od zawsze tak pisałem… Lol że bliżej mi do lewicy w życiu osobistym. A ty teraz piszesz ze to źle że człowiek wszystko toleruje XD

Widać w Polsce podziały zrobiły ci coś z mózgiem… Widzisz? Ty też to masz? Nawzajem obrzucaxie się błotem że strona przeciwna i nawet nie widzisz ze to nie tylko strona przeciwna ma coś nie tak :rofl: to ty sobie ułóż. Bo robisz z siebie jak reszta kogoś ponad ciemnym prawicowym ludem a dla nich jesteście tacy sami…

Mialem prywatnych polskich nauczycieli w domu codziennie. Jak mogłem uczyć się języka którym posługiwali się 80 lat nasi oprawcy :rofl:

Na bogato. I chcesz tam funkcjonować bez języka? Kłamca z ciebie

Nie no wiem jak jest… naprzyklad jeść pic spać czy nie wiedzieć :rofl: uwierz mi to wystarczy xd mówisz tylko nie wiem nie wiem i tak samo w Polsce się dogadasz. A tak czy nie do tego, zapomniałem o tym. To masz na prawdę dużo slow

Biorą cię za idiotę

Czyli miałeś prywatne lekcje w domu po polsku? :wink:

No. Takie mam przywileje jako lepszy sort :joy:

Nikt ci tu nie uwierzy. Dziwak jesteś

1 polubienie

A to sorry. Myślałem że wierzysz :rofl:

I jak cię traktować poważnie? Strzeliłeś se w kolano tym niemieckim

No wiesz. To tylko internet i anonimowi użytkownicy, ja nie lubię pisać o sobie. Nawet jako anonim. Oczywiście moje imię wiek i miejsce zamieszkania to prawda :rofl:

No i wydało się. Wykreowałeś kogoś kim chciałbyś być. Biedaczek.

Nie no jestem tym kim jestem, chodzi mi o to ze nie pisze o sobie nie wiadomo czego jak inni użytkownicy na pytamy, nawet ty dużo rzeczy o sobie piszesz.

Długo chciałeś to ciągnąć?

1 polubienie

:rofl: Co ciągnąć?