Welcome to the club.
Better later than never.
@anon52897632 coś opózniony jesteś. Moze poproś operatora o zwiększenie prędkości łącza internetowego.
Chlopak zagoniony, czasu na neta nie ma.
Ostatni Mohikanin ![]()
![]()
No. TVP.
Ostatnim ciemnogrodem na pewno nie jesteśmy, a co do TVP to yyy… się nie wypowiadam, dawno (ponad rok) nie oglądałam nic, choć dochodzą mnie słuchy, że jest coraz gorzej ![]()
Ostatnim nie, ale ostatnim w Europie już tak … ![]()
To co się nasuwa z obu tych filmów to to, że to nie wina tych nauczycielek, a raczej nienormalnego podejścia TVP do nagrywania tych filmów … Słynne “Jak się człowiek spieszy to się Diabeł cieszy …”
Nie, nie zgadzam się z tym.
Nikt normalny się nie zgodzi.
To jakie państwo Twoim zdaniem jest w Europie tak ciemne jak nasze ?
PS. Nie mówię, że jesteśmy jakimiś totalnymi bezmózgami, ale faktem jest że jesteśmy najbardziej nieświadomym narodem w Europie …
Może jeszcze poza Litwą, Ukrainą czy Białorusią no i naturalnie Rosją…

A jezeli chodzi o niemiecki to katastrofa totalna
Mówisz ? Oglądałaś ten program ? ja nawet nie mam czasu …
I może jeszcze Rumunią, Bułgarią, Albanią… ![]()
Nie ocenię które jest najciemniejsze, nie chcę, ale cieszę się że mieszkam w takim kraju jak Polska mimo wszystko.
@anon52897632
O lekcji niemieckiego zaczelam ogladac ale przerwalam.
Parada niekompetencji po prostu
Szczerze to nie wiem czy Albania jest aż tak ciemna zważywszy na własne doświadczenia, ale zaprzeczyć na 100% też nie zaprzeczę …
Co do Rumunów to wg. birbanta żrą się Oni nawet bardziej od Polaków (jako jedyny naród w Europie poza nami) …
Ale ponoć to nie wina nauczycielek co bardziej morderczego tempa jakie narzuca TVP, a każdy człowiek popełnia błędy …
Tak czy inaczej zmierzamy nieuchronnie ku gorszemu, zamiast lepszemu póki co …