są szczepienia? To przeczytaj wywiad z prof. Marią Dorotą Majewską.
Jeszcze jakby jakies rzetelne dane statystyczne?
A nie bo w Ameryce?
Nie wiem, czy zdążyłabyś ogarnąć rzetelne publikacje (nie tylko polskie) o łotrostwie i zbrodniczości oficjalnej medycyny z farmakologią i koncernami farmaceutycznymi…
Według tego co prawią te Twoje autorytety, oraz biorąc pod uwagę fakt, że każdy z nas przyjął w swoim życiu, zgodnie z programem obowiązkowych szczepień, nie jedną a kilka-kilkanaście szczepień, powinno być nas w Polsce nie 38 mln, a góra 500 tys. ludzi. W dodatku połowa z tej garstki ocalałych powinna być mocno zdegenerowana na zdrowiu powikłaniami szczepiennymi. Jednak pomimo tych apokaliptycznych informacji, populacja miewa się całkiem, całkiem …
Chce szczepić czy nie?
Wczoraj w faktach po faktach 2 naukowców mówiło że szczepionki na covid są bezpieczne. Ja i tak się wstrzymam. Nie wiemy na jak długo starczy przeciwciał. Przeca wirusy mutują.
Nie musisz się wstrzymywać. Najpierw będę medycy, potem seniorzy, następnie pewnie wojsko i policja na straży macierzy … tak że spokojnie czekaj na swoją kolej i pośladków przedwcześnie nie nastawiaj.
I dobrze. Po nekrologach ich poznamy.
Wg tego zbrodniczego oszustwa szczepionkowego, to łatwo sobie wyobrazić, że medycy masowo będą odmawiali zaszczepienia się, bo chyba nie są do końca szujami i szubrawcami oraz bezmózgami, ryzykującymi zdrowie i życie dla paru groszy więcej, a za nimi i inni będą rezygnować z zaszczepienia się. W końcu dojdzie do rozlewu krwi i wojen domowych przy próbach zmuszania do szczepień.
Harmoniuszu, mam liczną rodzinę, pracuję w firmie, która zatrudnia ponad 1000 osób, mając kontakt z duża częścią z nich. A to nie jest jedyna firma, w której pracowałem. Do tego jeszcze dochodzi grono znajomych. Ludzie ci mają również rodziny, znajomych, współpracowników o których czasami opowiadają. Tworzy się przepływ informacji o kilku tysiącach osób. Jest wśród nich nawet kilku NOP-ów. Pomimo różnych wieści z takiego grona osób, jeszcze nikt nigdy nie powiedział mi, aby on, ktoś z jego znajomych lub otoczenia znajomych drastycznie ucierpiał z powodu szczepień. Fakt, sam o takie informacje nie zabiegałem, niemniej jeszcze nikt w okolicy po szczepieniu się nie przekręcił.
Ofiarami zbrodniczych szczepień padają niemowlęta i zaawansowani seniorzy, którzy znikają z pola widzenia społeczeństwa. A z dziećmi uszkodzonymi tymi zbrodniczymi szczepieniami, ich rodziny cierpią w milczeniu, pozostawione same sobie. Mają taką gehennę życiową, że nie jest im łatwo spacerować z takimi uszkodzonymi dziećmi, abyś je widywał. Ale jest takich dzieci coraz więcej.
Zaawansowani seniorzy od zarania dziejów znikali z pola widzenia społeczeństwa, jednak według wszelkich dostępnych statystyk długość życia się wydłuża i obecnie seniorzy znikanie wykonują znacznie później, niż w erze przedszczepiennej. Wskaźniki umieralność dzieci i młodzieży również zmalały i to pomimo szczepień. Natomiast w dużej mierze dzięki szczepieniom udało się opanować u nas polio, dzięki czemu mamy rok rocznie kilka tysięcy mniej zdeformowanych dzieci. Dobrze byłoby, abyś zapoznał się w końcu z takimi danymi … aczkolwiek wiem dlaczego i tak tego nie uczynisz.
Choć w mediach (wspomniana przez Ciebie pani profesor) powołuje się na zatrudnienie w Instytucie Psychiatrii i Neurologii PAN, w oficjalnym oświadczeniu z 2016 roku dyrektor tej placówki poinformował, że M. Majewska nigdy nie była etatowym pracownikiem tej jednostki a jej poglądy dotyczące szczepień w żaden sposób nie mogą być postrzegane jako pogląd czy opinia Instytutu Psychiatrii i Neurologii PAN
Tutaj oszustwa oczywiście nie widzisz… A ja widzę.
Przy jej kompetencjach, rzetelności i zaangażowaniu, to cała reszta oszukańczo-zbrodniczej medycyny nie sięga jej do kostek, podobnie jak Jerzemu Ziębie i dr Jaśkowskiemu.
Ale widzisz, ta się chwali że pracowała w instytucie a dyrektor instytutu napisał, że ona tam nigdy nie pracowała …
Pięknie ją załatwiliśmy no nie?
Dzięki Tobie będzie więcej ludzi, którzy się o kłamstwach pani profesor dowiedzą.
Tak 3maj!
Mądry powinien się uczyć od mądrzejszych, a nie wierzyć szujom, szubrawcom.
Skoro tak uważasz, to mam nadzieję, że z uwagą i “mądrością” przeczytasz to, co pod tym linkiem się znajduje …
Dodam tylko, że pana profesora Jacka Wysockiego znam osobiście, więc wiem z pierwszej ręki, jakie źródła podaję.
Czarno na białym, że ta Twoja pani profesor od dawna już kręci a Ty dajesz się urobić …
Moze i nawet pracowala.
Tak ja pewien czlowiek, ktory chwalil sie, ze wykladal na politechnice (lazienki kafelkami)
Harmonik w mediach głównego ścieku już był lekarz pulmonolog!!! który zdemaskował pięknie plandemię , i to wcale nie chodzi o Kunę…(doktorowi Czerniakowi też należy się szacunek!!! to co on robi dla chorych ludzi bezinteresownie, jest po prostu powołaniem lekarskim którego brakuje obecnym konowałom…).
Co to jest Oświadczenie???
Oświadczenie to wyjaśnienie czegoś…przedtstwinenie swojego punktu widzenia w jakiejś sprawie, w oświadczeniu znajdują się informacje NIESPRAWDZONE PRZEZ NIKOGO - każdy może wydać takie oświadczenie i jest gó warte. To ‘walka’ na argumenty stron konfliktu,., Każdy przedstawia w nich swoje własne racje… A racje ma przecież każdy…