Masz determinację poznać prawdę, jakim oszustwem

są szczepienia? To przeczytaj wywiad z prof. Marią Dorotą Majewską.

Jeszcze jakby jakies rzetelne dane statystyczne?
A nie bo w Ameryce? :rofl::rofl::rofl:

Nie wiem, czy zdążyłabyś ogarnąć rzetelne publikacje (nie tylko polskie) o łotrostwie i zbrodniczości oficjalnej medycyny z farmakologią i koncernami farmaceutycznymi…

1 polubienie

Według tego co prawią te Twoje autorytety, oraz biorąc pod uwagę fakt, że każdy z nas przyjął w swoim życiu, zgodnie z programem obowiązkowych szczepień, nie jedną a kilka-kilkanaście szczepień, powinno być nas w Polsce nie 38 mln, a góra 500 tys. ludzi. W dodatku połowa z tej garstki ocalałych powinna być mocno zdegenerowana na zdrowiu powikłaniami szczepiennymi. Jednak pomimo tych apokaliptycznych informacji, populacja miewa się całkiem, całkiem …

3 polubienia

Chce szczepić czy nie?
Wczoraj w faktach po faktach 2 naukowców mówiło że szczepionki na covid są bezpieczne. Ja i tak się wstrzymam. Nie wiemy na jak długo starczy przeciwciał. Przeca wirusy mutują.

1 polubienie

Nie musisz się wstrzymywać. Najpierw będę medycy, potem seniorzy, następnie pewnie wojsko i policja na straży macierzy … tak że spokojnie czekaj na swoją kolej i pośladków przedwcześnie nie nastawiaj. :wink:

1 polubienie

I dobrze. Po nekrologach ich poznamy.

1 polubienie

Wg tego zbrodniczego oszustwa szczepionkowego, to łatwo sobie wyobrazić, że medycy masowo będą odmawiali zaszczepienia się, bo chyba nie są do końca szujami i szubrawcami oraz bezmózgami, ryzykującymi zdrowie i życie dla paru groszy więcej, a za nimi i inni będą rezygnować z zaszczepienia się. W końcu dojdzie do rozlewu krwi i wojen domowych przy próbach zmuszania do szczepień.

Harmoniuszu, mam liczną rodzinę, pracuję w firmie, która zatrudnia ponad 1000 osób, mając kontakt z duża częścią z nich. A to nie jest jedyna firma, w której pracowałem. Do tego jeszcze dochodzi grono znajomych. Ludzie ci mają również rodziny, znajomych, współpracowników o których czasami opowiadają. Tworzy się przepływ informacji o kilku tysiącach osób. Jest wśród nich nawet kilku NOP-ów. Pomimo różnych wieści z takiego grona osób, jeszcze nikt nigdy nie powiedział mi, aby on, ktoś z jego znajomych lub otoczenia znajomych drastycznie ucierpiał z powodu szczepień. Fakt, sam o takie informacje nie zabiegałem, niemniej jeszcze nikt w okolicy po szczepieniu się nie przekręcił.

2 polubienia

Ofiarami zbrodniczych szczepień padają niemowlęta i zaawansowani seniorzy, którzy znikają z pola widzenia społeczeństwa. A z dziećmi uszkodzonymi tymi zbrodniczymi szczepieniami, ich rodziny cierpią w milczeniu, pozostawione same sobie. Mają taką gehennę życiową, że nie jest im łatwo spacerować z takimi uszkodzonymi dziećmi, abyś je widywał. Ale jest takich dzieci coraz więcej.

Zaawansowani seniorzy od zarania dziejów znikali z pola widzenia społeczeństwa, jednak według wszelkich dostępnych statystyk długość życia się wydłuża i obecnie seniorzy znikanie wykonują znacznie później, niż w erze przedszczepiennej. Wskaźniki umieralność dzieci i młodzieży również zmalały i to pomimo szczepień. Natomiast w dużej mierze dzięki szczepieniom udało się opanować u nas polio, dzięki czemu mamy rok rocznie kilka tysięcy mniej zdeformowanych dzieci. Dobrze byłoby, abyś zapoznał się w końcu z takimi danymi … aczkolwiek wiem dlaczego i tak tego nie uczynisz.

2 polubienia

Choć w mediach (wspomniana przez Ciebie pani profesor) powołuje się na zatrudnienie w Instytucie Psychiatrii i Neurologii PAN, w oficjalnym oświadczeniu z 2016 roku dyrektor tej placówki poinformował, że M. Majewska nigdy nie była etatowym pracownikiem tej jednostki a jej poglądy dotyczące szczepień w żaden sposób nie mogą być postrzegane jako pogląd czy opinia Instytutu Psychiatrii i Neurologii PAN

Tutaj oszustwa oczywiście nie widzisz… A ja widzę. :stuck_out_tongue_winking_eye:

Tyle Wikipedia

3 polubienia

Przy jej kompetencjach, rzetelności i zaangażowaniu, to cała reszta oszukańczo-zbrodniczej medycyny nie sięga jej do kostek, podobnie jak Jerzemu Ziębie i dr Jaśkowskiemu.

1 polubienie

Ale widzisz, ta się chwali że pracowała w instytucie a dyrektor instytutu napisał, że ona tam nigdy nie pracowała …

Pięknie ją załatwiliśmy no nie?
Dzięki Tobie będzie więcej ludzi, którzy się o kłamstwach pani profesor dowiedzą.
Tak 3maj!

2 polubienia

Mądry powinien się uczyć od mądrzejszych, a nie wierzyć szujom, szubrawcom.

Skoro tak uważasz, to mam nadzieję, że z uwagą i “mądrością” przeczytasz to, co pod tym linkiem się znajduje
Dodam tylko, że pana profesora Jacka Wysockiego znam osobiście, więc wiem z pierwszej ręki, jakie źródła podaję.
Czarno na białym, że ta Twoja pani profesor od dawna już kręci a Ty dajesz się urobić …

1 polubienie

Moze i nawet pracowala.
Tak ja pewien czlowiek, ktory chwalil sie, ze wykladal na politechnice (lazienki kafelkami)

1 polubienie

Nic nowego pod słońcem …

2 polubienia

Harmonik w mediach głównego ścieku już był lekarz pulmonolog!!! który zdemaskował pięknie plandemię , i to wcale nie chodzi o Kunę…(doktorowi Czerniakowi też należy się szacunek!!! to co on robi dla chorych ludzi bezinteresownie, jest po prostu powołaniem lekarskim którego brakuje obecnym konowałom…).

1 polubienie

Co to jest Oświadczenie???
Oświadczenie to wyjaśnienie czegoś…przedtstwinenie swojego punktu widzenia w jakiejś sprawie, w oświadczeniu znajdują się informacje NIESPRAWDZONE PRZEZ NIKOGO - każdy może wydać takie oświadczenie i jest gó warte. To ‘walka’ na argumenty stron konfliktu,., Każdy przedstawia w nich swoje własne racje… A racje ma przecież każdy…

1 polubienie