Media: Rosja może zaatakować przed zakończeniem igrzysk

Ot mamy obrońców. Natłuką się, wpadną do jeziora i jeszcze ich trzeba ratować…
No, ale mamy :joy: :joy:
… a tacy niezwykli…
amerykańscy
:upside_down_face:

1 polubienie

Trzeba będzie mundur przywdziać, bo nie wiadomo, czy się śmiać czy bać teraz… :frowning: Przynajmniej odpadnie problem co na siebie włożyć. Wojska sojusznicze zajęte zabawą…swoich ewakuują to wrócą za ocean.

1 polubienie

Jedyna nadzieja, że jak wróg takiego żołnierza zobaczy to padnie ze śmiechu pierwszy.

1 polubienie

A ile jeszcze wypadków przy okazji powodują.

Mialam okazje zobaczyć baze wojskowa w Rota (od podszewki) zadne cudo. Amerykanskie piwo paskudne, zarcie jeszcze gorsze.
O cynamonowej gumie do zucia wspomonac nie będę. Jest tylko jedna rzecz gorsza studolarowka z Waszyngtonem.

Jest coś gorszego. Ostatni nasz banknot patriotyczny.

cos przegapilam?

1 polubienie

Już o nim było
https://www.nbp.pl/home.aspx?f=/banknoty_i_monety/banknoty_kolekcjonerskie/2021_kaczynski_20zl.html

a to ten koszmarek?
ktos to kupil?

Ciekawe tylko co na tym banknocie z Lechem Kaczyńskim robi stocznia w Gdańsku i Solidarność skoro oni i braciszek spali do południa za stanu wojennego

1 polubienie

Ktoś z pisowskich fanatyków na pewno kupi

Byłem ostatnio w NBP pozbyć się żółtych. Miałem ich z 4 kg . W kolejce pani zaczęła się awanturować “bo ona chce tylko kupić nowy banknot”

Pamiętnik amerykańskiego żołnierza w Polsce: Poniedziałek - piłem z Polakami. Wtorek - o mało nie umarłem. Środa - znowu piłem z Polakami. Czwartek - Boże, czemu nie umarłem we wtorek?

1 polubienie

Lech nie spał. Internowali go na chwilę :rofl:

Piątek - Czemu ten poniedziałek tyle trwa?

co do prezesa to sam sie przyznal.
a co robil Lech? tajemnica z nim do grobu poszla.
zaczynam zalowac, ze Polska to nie Madagaskar . tam sie jednego blizniaka do lasu wynosi, taniej i szybciej niz miedzyladowanie na smolenskich bagnach…

1 polubienie

Ale w każdym razie wiele nie zrobił wtedy jeżeli cokolwiek kiedy ludzi wtedy internowali albo byli okładani na komisariatach a ojciec i wujowie Kaczyńskich byli silnie z tamtym ustrojem związani co dla Lecha i Jarka nie było obojętne

1 polubienie

Zastanawiam się dlaczego wszyscy z PIS nie oddadzą tytułów naukowych przyznanych przez “nielegalne” rządy.

4 polubienia

Bo oni dłonie mają ustawione do siebie a nie od siebie.
Umieją tylko zagarniać. Odsuwać już nie potrafią :face_with_hand_over_mouth:

3 polubienia