jak grabie?
Zagrabiają, więc jak grabie ![]()
to prawda.
Uważam że np ustawa ubecka nie powinna istnieć. Co są winni ludzie że pracowali w milicji? Jak uzyskali emeryturę nie powinno się jej zmieniać. Ucierpieli zazwyczaj najmniej winni bo ci ważni od lat są ustawieni.
co Ty znowu?
to przeciez komuchy, im sie nalezy.
Wiesz co ale lista osób które straciły jest długa. I co jest winna sprzątaczka z milicji?
duzo. mama miala taka jako pomoc domowa - zahodowala roslinnosc pod pralka i syf z szafek w kuchni mozna bylo szpachelka zbierac po jej sprzataniu.ale ona w policji pracowala i na bajer czego to nie moze starsze panie brala
miala pecha - trafila na mnie i o pare stowek biedniejsza sie zrobila. referencje tez wystawilam.
Padło tylko na niewłaściwego bliźniaka
A co to sie polscy politycy licytować teraz muszą czy chcą, kogo na dluzej internowali czy kto wczesniej rano wstawal w stanie wojennym ? XD
Jest sie wtedy kims lepszym? Bardziej godnym czegos? Przeciez wiadomo ze najciemniej pod latarnią ekhem…
Bez pomocy mediów mogę stwierdzić, że Rosja może zaatakować przed zakończeniem igrzysk, po ich zakończeniu, lub wcale. Wojny były, są i będą. Taka jest natura ludzka i nic na to nie poradzimy.
Wczoraj pokazywali w necie, że kilka czołgów ros.ugrzęzlo w błocie. 3czy coś… Jak oni jechali, że nie jeden a więcej wjechało…Ale nie ma co się cieszyć.
Oznaczyli swoje czołgi tak, że oznaczenie widać “w powietrzu”. Jest przypuszczenie, że po to, by nie być ostrzelanymi przez swoich.
No, ale chyba jest jakaś taktyka, a nie że 8 nie mogło się wydostać i koparka im pomagała…Kurcze, nie znam się na tym. Nawet się pośmiać nie wypada, bo nasze są z tektury ![]()
Tam taka ziemia- jak sie zaczynaja roztopy to robi sie bagnisto. Ukraina tez.
Ziemia chyba żyzna…nie podoba mi się to wszystko
Chodźmy spać.
Wojska sojusznicze cysternę z błocie zakopały…kurcze, jak oni wezwali pomoc, jak nazwy miejscowości na pewno nikt nie wymówił?
Moze jakis polonus sie trafil.
Albo miejscowi przyzwyczajeni…