Media: Rosja może zaatakować przed zakończeniem igrzysk

jak grabie?

1 polubienie

Zagrabiają, więc jak grabie :wink:

2 polubienia

to prawda.

1 polubienie

Uważam że np ustawa ubecka nie powinna istnieć. Co są winni ludzie że pracowali w milicji? Jak uzyskali emeryturę nie powinno się jej zmieniać. Ucierpieli zazwyczaj najmniej winni bo ci ważni od lat są ustawieni.

2 polubienia

co Ty znowu?
to przeciez komuchy, im sie nalezy.

2 polubienia

Wiesz co ale lista osób które straciły jest długa. I co jest winna sprzątaczka z milicji?

1 polubienie

duzo. mama miala taka jako pomoc domowa - zahodowala roslinnosc pod pralka i syf z szafek w kuchni mozna bylo szpachelka zbierac po jej sprzataniu.ale ona w policji pracowala i na bajer czego to nie moze starsze panie brala
miala pecha - trafila na mnie i o pare stowek biedniejsza sie zrobila. referencje tez wystawilam.

Padło tylko na niewłaściwego bliźniaka

A co to sie polscy politycy licytować teraz muszą czy chcą, kogo na dluzej internowali czy kto wczesniej rano wstawal w stanie wojennym ? XD
Jest sie wtedy kims lepszym? Bardziej godnym czegos? Przeciez wiadomo ze najciemniej pod latarnią ekhem…

2 polubienia

Bez pomocy mediów mogę stwierdzić, że Rosja może zaatakować przed zakończeniem igrzysk, po ich zakończeniu, lub wcale. Wojny były, są i będą. Taka jest natura ludzka i nic na to nie poradzimy.

1 polubienie

Wczoraj pokazywali w necie, że kilka czołgów ros.ugrzęzlo w błocie. 3czy coś… Jak oni jechali, że nie jeden a więcej wjechało…Ale nie ma co się cieszyć.

1 polubienie

Oznaczyli swoje czołgi tak, że oznaczenie widać “w powietrzu”. Jest przypuszczenie, że po to, by nie być ostrzelanymi przez swoich.

No, ale chyba jest jakaś taktyka, a nie że 8 nie mogło się wydostać i koparka im pomagała…Kurcze, nie znam się na tym. Nawet się pośmiać nie wypada, bo nasze są z tektury :face_with_hand_over_mouth:

Tam taka ziemia- jak sie zaczynaja roztopy to robi sie bagnisto. Ukraina tez.

Ziemia chyba żyzna…nie podoba mi się to wszystko :frowning: :frowning: Chodźmy spać.

Wojska sojusznicze cysternę z błocie zakopały…kurcze, jak oni wezwali pomoc, jak nazwy miejscowości na pewno nikt nie wymówił?

Moze jakis polonus sie trafil.
Albo miejscowi przyzwyczajeni…