Jak to jest u Was, dziewczyny? Bo jak ja się zawsze skapne, że mężczyzna lubi dużo i często i miał dużo partnerek to mnie jakoś to przeraża. Bo ja nie mam tak. Pierwsze to mnie oszałamia, że taki facet jest wycwaniony i że umiał jakoś zbajerowac tyle lasek a drugie, że nie dopasujemy się i będzie chciał za dużo tego robic jak na moje standardy. No i też, że będzie mnie namawiał na jakieś udziwnione rzeczy. A Wy jak na to patrzycie?
Dzicz. Wojna za progiem a taki o jednym. Wywalić za drzwi. Poza tym ryzykować tym, że się na ten okrutny świat sprowadzi następne dziecko? Nie lepiej poczekać do końca wojny?
Moze z tym lepiej do poradni seksuologicznej?
Myyy???
No cóż…
Współczujemy Ci tych lęków
Caly swiat ma w zalobie siedziec i nie funkcjonowac? Bo Ukraina ma wojne z Rosja? Xd
@nunu, za 9 miesięcy będzie już po wojnie.
Ja jakaś taka niezdecydowana jestem to nic nie napiszę…!
To ty jesteś “ona” ? Ale jaja xd
Nie…żart taki
Też by mnie to przerażało ,o możliwości “podłapania” jakiejś choroby nawet nie wspomnę…
Znaczy wprawiony siusiak
@okonek ma rację najlepiej pogadać z seksuologiem.
Tu na sali sami seksuolodzy, ale chleba fachowcowi na etacie zabierac nie należy
@Meg Można też wejść na Insta: polecam profile KasiaCoZtymSeksem, RozwiążMnie i Sexed
Ale to Was jakoś nie przeraża jak taki koleś jest?
Kazda potwora znajdzie swego amatora
@Meg Każdy szuka i potrzebuje czegoś innego. Rozejrzyj się za facetem, który Tobie pasuje.
Zapewniam Cię, że jeśli “trafisz na tego jedynego”, to nic w nim nie będzie Cię przerażało. Jeśli boisz się mężczyzny, to znaczy, że to jeszcze nie ten.
Ale czy to będzie z wzajemnością?
A skąd mam wiedzieć, czy to będzie z wzajemnością? Tego nikt nie wie. Ludzie nawet w związki i związki stałe wchodzą nie mając tej pewności.