Antonio dostał medal dlatego, że jest śliczny i podoba się wodzowi.
Naprawdę podejrzewasz, że jest on posiadaczem sumienia? Ja go o to nie podejrzewam.
Antonio dostał medal dlatego, że jest śliczny i podoba się wodzowi.
Naprawdę podejrzewasz, że jest on posiadaczem sumienia? Ja go o to nie podejrzewam.
Czy nie wydaje się Wam, że dostanie medalu to taka pożywka dla megalomanii jednostki? Ja np. co ja bym robiła z takim medalem, no co? I gdzie to trzymać? Na regale?
Wyjdź
Devil - zamiast na noc dziewczynę zapraszać, to Ty ją wyganiasz…
A potem żalisz się, że pod prysznicem byłeś samotnie.
Wiesz joko.Ja naprawdę od dawna zastanawiam się co mu we łbie fermentuje i nie mogę go rozgryźć.
Ale to pewnie tylko paranoja i mordercze instynkta po przodkach
Medal? W szufladzie. No bo przecież nie wywalisz
Ja bym na regale trzymał.
Tylko po co mi? To by było szydercze tak go dać szarejNunu
Sam se wyjdź:))
Czytałam dziś (ktoś blisko niego będący to pisał), że on się zachowuje jak zaatakowany, broniący się ślepo szczur. I że to również było przyczyną tego, że dostał marną opinię po ukończeniu szkolenia GRU. Traci logikę i atakuje wszystkich naokoło wtedy, gdy wydaje mu się, że ktoś chce zaatakować, zamiast przedtem sprawdzić, czy naprawdę chce. Ta mobilizacja (częściowa )jest tego świadectwem.
Mylisz się. Schowałbyś go w szufladzie.
Jak w szufladzie?Taki piękny on i do szuflady…no może masz rację.Jak mi dadzą jakiś to powiem gdzie go wyeksponowałem.
Masz widoki na medal jakiś ciekawy?
Jak do pis-u się zapiszę to może…ale póki co chyba bez madala se zostanę.
Tak samo jak zawsze - nijako.
A propos putina i tego co z nim związane. |Właśnie przeczytałam
Jeśli faktycznie jesteś "cyngiel (no chyba, że żartowałeś), to śledzisz sprawę i wiesz o co chodzi.
No wiesz - o to, by było ciekawie czasem trzeba się postarać. Samo nic się nie stanie.
Broni ciągle jest na Ukrainie za mało. Putin ma atom i mięso armatnie
Nie zrzucajmy wszystkiego na trudne dziecinastwo.
Psychopata czlowiek sie niestety rodzi. Tylko wiekszosc nad tym panuje.
No tak, ale oni na te systemy NASAMS już czekali. Dlatego cieszę się, że je otrzymają (otrzymali).