To teraz minister decyduje, czy wyrok lub uchwała sądu najwyższego RP jest ważny, czy nie?
Czy ja śnię? ![]()

To teraz minister decyduje, czy wyrok lub uchwała sądu najwyższego RP jest ważny, czy nie?
Czy ja śnię? ![]()

Hue Hue…Pan Ziobro powinien jesCze objąć funkcje prezesa SN ![]()
![]()
To chyba jakaś podpucha jest?
@
Tez czesto tak mysle jak czytam niektore wiadomosci z Polski
@birbant Niestety nie… Takie mamy sądy ![]()
Pytales czy ogladamy kabarety.
A to wlasnie zakrawa dla mnie na kabaret
No tak, normalna kołomyja polityczna. Każdy wie, co PiS chce zrobić. Zmianę ustroju w białych rękawiczkach.
Raczej kuźwa dramat. Ludzie zapomnieli jak to wyglądało? Partyjniak potrącił staruszkę na pasach - 70-cio latka “wbiegła znienacka”.
Żeby tylko. W ten sposób i konstytucję zmienić można bez trudu.
Bez zmiany konstytucji i ustroju zmieniają ustrój. Typowi bolszewicy. A i Putin to samo robi, jak niedawno przyuważyłem, tylko nie wiem, czy Putin na kaczyńskim, czy kaczyński na putinie się wzoruje.
Sądy są do dupy i wymagają reformy. Powtarzam, reformy. Ale nie tego, co robi PiS. Nie widzisz, co robi?
To faktycznie dramat jezeli jest tak jak piszesz
A w Instytucie w ktorym pracowalam najwazniejszy dyrektor partyjniak jak udzielal sie na zebraniach partyjnych (a nas nie chcial wypuscic na stypendium badawcze do Holandii) tak teraz grzecznie sie afiszuje w kosciolku…
Widze. Po prostu mnie śmieszą te sytuacje w polskiej polityce i robię sobie jaja ![]()
To se znajdź dziewczynę i wtedy ulżysz sobie na jajach. ![]()
@birbant
Jak kliknelam w google “reformy” to mi wyszlo cos takiego ![]()

Zgadza się, to też są reformy.
Ja tez se robie jaja: patrz odpowiedz ponizej
Bo jak sie czyta to wszystko o Polsce to albo siasc i plakac albo…
Nie jest źle, będzie gorzej… ![]()