Santo subito
Cudowne dziecko dwoch pedalow? cytujac klasyka?
Jako że znam te dzieła PFN-u i doceniam, obejrzałem to nie na stojąco tylko, ale stojąc na baczność z pokornie pochyloną głową. Przed tą wielkością uświadomiłem sobie moją pospolitą małość.
Dla wzorowo pokornego obatela dodatkowa miska ryżu się należy.
To naprawdę zbędna łaskawość. Już i tak zaszczycony sie czuję iż w takich czasach, wraz z takim człowiekiem żyję.
Błogosławieni w pokorze trwający, albowiem to ich owoc żywota zJE ZUS.
Poważne niedopatrzenie w tem wiekopomnem dziele. Zabrakło tego, jak pogonił bolszewików znad Wisły w 1920. I to jest właśnie ten cud nad Wisłą.
Przecież zdajesz sobie sprawę z tego że wymienienie wszystkich czynów, zasług, osiągnięć i zwycięstw jest prawie niemożliwe. W tym właśnie potęga tej osobowości wyjątkowej, powiedziałbym unikalnej.
Myślę, że to fotomontaż …
Być może. Ktoś mógł to zrobić, żeby ośmieszyć Morawieckiego. Ale, jako metafora, ten filmik bardzo trafny jest.
Zmontowac taki filmik to nie problem. Ale najgorsze jest to, ze w swietle obecnej propagandy niewiele moze zaskoczyc.
Film w tytule, to jedynie trailer drugiej części filmu Poland. The Royal Tour, zrealizowanego przez Polską Fundację Narodową. Tu całość.
Rambo, kuźwa…
jaki tam Rambo?
Rambo w czasie nie podrozowal - to Terminator.
kurcze. piwa sie musze napic i to tego mocniejszego - dawno nie widzialam takiego grochu z kapusta
Polska Fundacja Narodowa wyprodukowała drugą część, bo stwierdzono, że w pierwszej nie wzięto Rambo pod uwagę.
Ale, żeby piwo grochem z kapustą zagryzać
.tudzież groch z kapustą piwem popijać.