po nieharmonijnej ludzkości cywilizowanej?
Twoje przepowiednie są mniej warte, niż zeszłoroczna sierść starego kundla, którą zgubił na wiosnę.
Ani w najbliższym, ani w następnym półroczu nie będzie końca nieharmonijnej ludzkości cywilizowanej, choćbyś to jeszcze tu napisał 1000 razy, że będzie. Z ciebie taki prorok jak ze mnie chińska baletnica w mongolskim teatrze.
Tamta przepowiednia polegała na Majach.
A te na czerwcach? Czy lipcach?
Majowie wiedzieli tylko o końcu świata, co ty. Czyli nic.
Dostrzegam rosnącą aktywność na niebie pojazdów typu UFO, obserwujących ludzkość. Po drugie, nie wierzę, aby Rosja pozwoliła rozwalić jej państwo.
Rosja sama sobie rozwala swoje państwo.
W sprawie obserwacji UFO znów kłamiesz, ale tu już się przyzwyczajono do twoich kłamstw.
Pomyszkuj po necie o tych pojazdach. Poza tym Amerykańce rozwalili Rosjanom rurociągi NORD STREAM 1/2, a to przecież akt wojennej napaści. Nie wierzę, aby Rosjanie puścili to płazem.
Jeżeli ktoś szuka takich pojazdów w necie, to je tam znajduje albowiem w necie jest ich zatrzęsienie. Ale tylko w necie, bo w rzeczywistości, to już takie oczywiste nie jest.
Aktem wojennej napaści jest bezzasadna napaść Rosji na Ukrainę. Napaść na suwerenne państwo. Aktem rosyjskiego barbarzyństwa jest to, co sołdactwo rosyjskie wyprawia w Ukrainie. Nawet przez pomyłkę zgwałcili swoją reporterkę, co przyjechała propagandowo sławić wyczyny tego sołdactwa.
A ty dalej sobie siedź w necie i niech dalej karmią cię ruskie trolle. Bardzo z tego cieszą się twoje diabły podskórne.
Po co masz wiedzieć więcej, jak wiedza nie boli?
Jesteś znakomitą i niepomiernie pożywną strawą dla swoich diabłów podskórnych. U nikogo im lepiej nie będzie.
@Okonek, chyba HOKO potrzebuje znów skierowania do sanatorium!
Bilet nie skierowanie
Jest HOKO (Harmonijny Odwracacz Kotów Ogonami)
Jest zadyma…
Juz nie…
Ale znam gorsze przypadki… Niestety.
Ale co już nie?
Waćpani zagadkowo piszesz…
Lubie zagadki, ale ta okazała się trudna
Proszę o podpowiedź…
Zadyma to bedzie w pociagu do sanatorium
Tylko mi pociągu nie kojarz z pociągiem
Na tak tepych osobników to mi już brak słów… A miał kandydowac na przewodnika w 2025…
Komisja wie, że on durnymi wpisami prowokuje i zadymy robi.
Czasem trzeba dżina z butelki wypuscic