Nasza (moja i tensora) córcia parę dni temu skończyła 3 miesiące i zastanawiam się kiedy to zleciało, poważnie… Jeszcze wydawałoby się chwilę temu ją rodziłam a ona już taka duża klucha się robi i coraz bardziej bystra. Np kilka dni temu nauczyla się łapać zabawki w rączki, robi to coraz częściej i mam wrażenie coraz bardziej świadomie. Do tego pięknie wysoko trzyma główkę, pod warunkiem że nie ma focha na cały świat. Nauczyła się też przesypiać całe noce (czasem tylko z jedną przerwą na jedzenie) i nie spać w dzień, lub ewentualnie robić sobie jedną turbo drzemke max 30 minut :)) No i niesamowity z Niej żarłok Jest cudowna, ale potrafi dać popalić, także “boimy się” co to będzie na bunt dwulatka, skoro już teraz jest ogień
Pozdrawiamy z Tosią
Oby zdrowa była.
Ale ma oczyska! Gwiazda z niej prawdziwa. Niech sie dobrze chowa A ja czekam na wnuczka…
Oby tak dalej. Niech będzie zdrowa, mądra i ładna
Wasze zdrówko!!!
Super,a jak dzieciątko jest zdrowe to już naprawdę cudownie:))
A nauczycie ją harmonijnie skakać po gałęziach?
Harmon odstaw prochy.
To ludzkie dziecko a nie małpka.
Ludzkie, czyli będzie musiało być *atologiczne?
Patologiczny jesteś ty po środkach psychoaktywnych.
Albo z ich braku
Weź ty się człowieku ogarnij, i nie udzielaj więcej w moich tematach. Jedyną patologiczną osobą tutaj, jesteś ty sam.
A co ona taka do tatusia podobna, nawet mina podobna? Okularki i jak dwie krople wody
Cieszcie się cieszczcie. Dzieci są super do wieku mniej więcej 5 lat, potem tylko gorsze!
I jakie ma bystre spojrzenie …
Ja tam nie lubię emanowania dziećmi w internecie.
Uważam, że dzieci nie są naszą własnością i póki nie są w stanie podejmować świadomych decyzji stronię od takich rzeczy.
Słownik języka polskiego PWN
[epatować]«celowo zadziwiać lub szokować czymś»
chyba cos kartki w slowniku sie posklejaly?
Słownik języka polskiego PWN
[emanacja]
1. «promieniowanie lub wydzielanie się czegoś; też: to, co promieniuje lub się wydziela»
2. «uzewnętrznianie się czegoś»
3. «naturalny izotop promieniotwórczy radonu»
• emanować
Ja błędu nie widzę. Emanowanie prywatnymi zdjęciami itd.
Nie miałam i nie mam na myśli epatowania.
Jest na to prosta rada. Omijaj post bez złośliwości, żeby nie było
męczysz mój słaby wzrok Nawet połowy nie przeczytałam.
Trochę racji wiewiór ma.
Na FB takich fotek nie dawaj. Złośliwców nie brakuje. I pedofilów.